PUMA

PUMA

Er du på udkig efter et par hippe og behagelige hverdagssko, så er det uden tvivl sneakers fra Puma, som du skal kigge efter. Hold øje med siden her, da der ofte bliver tilføjet nye styles hos KYSTHUSET.

6 varer

pr. side

Puma ❤︎

Puma er kendt for sit farverige design, som altid er funktionelt og innovativt. Med sneaks fra Puma kan du slentre op og ned af strøget i mange timer uden at få ondt i fødderne, og det er jo et MUST, når vi snakker sneakers! 

Puma sneakers er en sikker vinder

Sneakers fra Puma kan du bruge til enhver anledning og som en moderne accessorie til at pifte dit look op med et sporty twist. De passer perfekt både med et par casual  jeans eller en fin sommerkjole.

Puma design 

Puma har et logo i form af en springende puma og det viser uden tvivl at brandet henvender sig til moderne kvinder med en aktiv livsstil - der er ganske enkelt altid fart over feltet med Puma i garderoben. Pumas sko giver dig en blød og meget komfortabel oplevelse samtidig med at den føles let og smidig omkring foden. 

Hvem er Puma?

Det verdensomspændende fashion brand, Puma blev grundlagt helt tilbage i 1924 af to brødre i Tyskland. Puma er kendt for sko til sport, men her hos KYSTHUSET finder du fashion sneakers af meget høj kvalitet.

Puma hos KYSTHUSET

Hent inspiration til hvordan du kan bruge dine Puma sneakers ved at tjekke KYSTHUSETs Instagram eller Facebook ud. Her ligger vi hver eneste dag lækre outfits op, som du kan tyvstjæle til din egen garderobe. Hvem elsker ikke nye idéer til din personlige stil?

Hyppige spørgsmål til Puma

Har KYSTHUSET Puma på tilbud eller har I en Puma rabatkode?

Ja, vi har ofte Puma sneakers på tilbud, så hold øje med siden her. Derudover kan du altid få 10% kundeklubrabat, når du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Rabatten gælder dog ikke på nedsatte varer. Men vigtigst af alt - rabatten gælder hver eneste gang du shopper hos KYSTHUSET. Den 10% rabatkode bliver automatisk tilføjet til din kurv, når du er logget ind i kundeklubben.

Hvordan er pasformen på Puma sneakers og har I en størrelsesguide?

Det er vigtigt at vide om pasformen på sneakers er store eller små i størrelsen, når du køber sneakers online. Pasformen på Puma sneakers er en smule store i størrelsen, så køb gerne ½ til 1 størrelse mindre end du plejer. Hvis du har brug for mere hjælp kan du enten kigge i vores størrelsesguide eller give vores kundeservice et kald for at få vejledning til at købe den rette størrelse. 

Kan jeg få gratis fragt på Puma? Har KYSTHUSET hurtig levering på Puma?’

Ja, du kan altid få gratis fragt på Puma sneakers, når du handler for mindst 399 kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 hverdage til den nærmeste pakkeshop.