BISGAARD WOMEN'S PROJECT

BISGAARD WOMEN'S PROJECT

Vægter du komfort og kvalitet højt, når du vælger fodtøj, så er du langt fra den eneste. Marianne Bisgaard tager højde for begge dele foruden vigtigheden af et originalt design. Er du til enkelt og sofistikeret design, der til enhver tid kan sætte prikken over i’et på dit outfit, så er BISGAARD WOMEN'S PROJECT det rette valg.

3 varer

pr. side

BISGAARD WOMEN'S PROJECT ❤︎

Det danske brand Bisgaard er blevet en kæmpe success på det internationale marked for børnesko og nu også sko til kvinder. Bisgaard lancerede i 2020 deres første sko, støvler og sandaler til kvinder i kollektionen kaldet “Bisgaard Woman’s Project”. Du kan være sikker på at få design med lækre detaljer og i høj kvalitet. 

Bisgaard Women's project støvler

Forkæl dig selv med støvler fra det populære brand Bisgaard. Hos Bisgaard Woman’s Project finder du et stort udvalg af støvler. Bisgaard laver mange forskellige slags støvler, så hold øje med siden her for at købe alt fra en komfortable chelsea boot med en grov ydersål som nemt kan give dit outfit en rå kant til en mere klassisk ankelstøvle med hæl. Bisgaard Woman’s Project går meget op i komfort, så derfor har de for eksempel før lavet støvler med hæl, som har memory foam sål i, så den er mere behagelig at have på. Bisgaard Woman’s Project laver nogle sprøde detaljer, som du ikke må snyde dig selv for. 

Bisgaard Woman’s Project sandaler

Gå sommeren i møde med et på behagelige og smukke Bisgaard sandaler på fødderne. Bisgaard laver et bredt sortiment af sandaler til kvinder, hvor du både finder forskellige varianter af sandaler med krydsremme og guldspænder og slippers i blødt ruskind. Sandalerne er lavet i 100% vegetabilsk garvet skind i flere forskellige farver som for eksempel den populære cognac farve. 

Bisgaard Woman’s Project design & bæredygtighed

Naturlige materialer og bæredygtig produktion er en helt essentiel del af det DNA Bisgaard har udviklet i sammensætning med en stærk designprofil. Den skandinaviske designtradition som bygger på ærlige materialer og en bæredygtig produktion er noget af det som vægtes højest hos Bisgaard. Det viser at Bisgaard tager vare på vores klode ved ikke at bruge kemi og gøre mindst mulig skade på miljøet hele vejen igennem produktionen. 

Vi sætter en ære i at skabe sko ud fra en bæredygtig produktion; for en bedre fremtid”, (Bisgaard)

Hvem er Bisgaard?

Danske Bisgaard blev grundlagt i 2005 ud fra devisen: god pasform, gode materialer og nytænkt design. I dag er Bisgaard et af Europas hurtigst voksende mærker inde for børnesko og de har valgt at tage deres ekspertise når det kommer til kvalitet og design fra børnefodtøj over til sko til kvinder. Når Marianne Bisgaard, går ind i noget, så gør hun det ordentligt; støvlerne er håndlavede i Portugal af erfarne fagfolk, med vegetabilsk garvet læder, som gør deres støvler 100% fri for kemikalier, tungmetaller og miljøfremmede stoffer, som derfor gør læderet bionedbrydeligt. Bisgaard laver støvler der er gode for fødderne og planeten.

Bisgaard hos KYSTHUSET

Søger du inspiration til hvordan du skal bruge dine Bisgaard sko, støvler eller sandaler? Så kan du hoppe ind på KYSTHUSETs Instagram og Facebook, hvor vi hver dag poster lækre outfits af tøj, sko og accessories, som vi sælger i øjeblikket. Så hold øje med Bisgaard nyhederne. 

Hyppige spørgsmål til Bisgaard

Har I Bisgaard på tilbud eller en Bisgaard rabatkode?

Ja! KYSTHUSET har ofte Bisgaard sandaler, sko og støvler på tilbud. Hvis vi ikke har nogen tilbud i øjeblikket kan du trøste dig selv med at du altid kan få 10% kundeklubrabat, når du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Det gælder på ikke nedsatte varer. Så får du automatisk tilføjet en 10% rabatkode til dit køb. Og vil du vide hvad det bedste er? Du får rabatten hver gang du handler! 

Hvordan er pasformen på Bisgaard sko og har I en størrelsesguide til Bisgaard?

Pasformen på Bisgaard sko er normal og formet efter foden. Hos KYSTHUSET har vi lavet en størrelsesguide, som kan hjælpe dig med at finde den rette størrelse. Har du brug for vejledning i forbindelse med dit køb sidder vores kundeservice klar til glædeligt at hjælpe dig. 

Kan jeg få gratis fragt på Bisgaard? Har KYSTHUSET hurtig levering på Bisgaard?

Ja, du får altid gratis fragt på Bisgaard, hvis du køber for mere end 399kr. hos KYSTHUSET. Vi tilbyder levering til nærmeste pakkeshop på 1-2 dage.