STINE A

STINE A SMYKKER

Stine As kreativitet, æstetiske og gode smag ses tydeligt i hendes legende design af mix og match-smykker. Stine A fremstiller smykker med et feminint look, men har også klassiske og rå undertoner i brandets designs. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stine A Jewelry ❤︎

Magic - a quality of being beautiful and delightful in a way that seems remote from daily life”, Stine A.

Stine A designer smykker til den luksuriøse hverdag med både rå, feminine og klassiske træk, for at skabe et unikt udtryk. Stine As mission er at glæde og fremhæve den skønhed som kvinder allerede har. Hun finder sin inspiration i de indtryk og personer hun møder ude i verden, og derfor bliver hendes smykker altid unikke, da hun ikke bare følger tidens trends.

Når Stine A laver forgyldninger består de altid af 18 karat guld og dertil bruger hun kun sterlingsølv 925. Derudover bruger Stine A kun ædle metaller og ædelstene for at sikre kunderne luksuriøse og eksklusive smykker i høj kvalitet. 

Stine A giver dig frihed til at finde dit personlige udtryk

Stine A Jewelry laver smykker lige fra øreringe til halskæder og armbånd i perler. Stine A øreringe sælges enkeltvis, hvilket er en del af den større filosofi om at du kan mixe og matche præcist, som du vil. De har valgt at gøre dette, for at give dig muligheden for at sammensætte smykker til unikke kombinationer, som udtrykker lige netop det, du personligt ønsker - hvilket er meget heldigt, da du vil have svært ved at vælge dine favoritter.

Stine A støtter Red Barnet

Stine A er glad for at give noget tilbage til verden, og det ses ved hendes Red Barnet limited edition kollektion. Stine A har gennem flere år skabt udvalgte smykker, hvor overskuddet går til Red Barnet. Det er med til at sikre at endnu flere børn kan komme ud og få værdifulde oplevelser på bl.a. Red Barnets ferielejre. At hjælpe børn er noget Stine A har tæt på hjertet, da hun selv havde en opvækst med utryghed. Derfor kan hun nu give noget tilbage til børn som har brug for en håndsrækning. 

Hvem er Stine A?

Det er Stine A. Johansen der er kvinden bag STINE A JEWELRY. Stine A er en velkendt smykkedesigner fra København. Hun designer smykker fordi hun ikke kan lade være. Hendes passion for design startede tidligt, og som interessen steg besluttede hun sig for at leve af det. Stine A er en meget kreativ og entusiastisk kvinde, som hele tiden får idéer til nye designs, som bliver ført ud i livet med stor success. 

Stine A hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET har vi et stort udvalg af Stine A smykker, så du kan føle dig sikker på at du kan finde lige netop det smykke du leder efter. Hvis du er på udkig efter et smukt smykke du til forære i gave til din kæreste, kone eller veninde, så er du kommet til det rette sted. Her finder du gaven til kvinden der har alt. Har du brug for vejledning til hvilket smykke du skal købe, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice. De sidder klar til at guide dig til det helt rigtige køb.

 

Hyppige spørgsmål til Stine A:

Har KYSTHUSET Stine A på tilbud eller har I en Stine A rabatkode?

Ja, vi har ind imellem Stine A på tilbud hos KYSTHUSET. Hvis vi ikke har Stine A på tilbud i øjeblikket, kan du melde dig ind i vores kundeklub. Så får du 10% kundeklubrabat hver gang du handler ved KYSTHUSET. Meld dig ind i kundeklubben, tilføj dine styles til indkøbskurven og gå til checkout, så bliver der automatisk tilføjet en 10% rabatkode til dit køb. Derudover får du selvfølgelig en masse andre skønne fordele. 

Kan jeg få gratis fragt på Stine A? Har KYSTHUSET hurtig levering på Stine A?

Ja, du får altid gratis fragt på smykker fra Stine A, når du køber for mere end 399kr. hos KYSTHUSET. Vi har hurtig levering på 1-2 hverdage til din nærmeste pakkepost.