STINE A SMYKKER

STINE A SMYKKER

Det er Stine A. Johansen der er kvinden bag STINE A JEWELRY. Hendes kreativitet, æstetiske og gode smag ses tydeligt i hendes legende design af mix og match-smykker.

1-48 of 85
1-48 of 85

Stine A – Passion for smykker

Stine A er en velkendt smykkedesigner fra København. Hun designer smykker fordi hun ikke kan lade være. Hendes passion for design startede tidligt, og som interessen steg besluttede hun sig for at leve af det. Hun designer til den luksuøse hverdag med både rå, feminine og klassiske træk, for at skabe et unikt udtryk. Hendes mission er at glæde og fremhæve den skønhed som kvinder allerede har. Hun finder sin inspiration i de indtryk og personer hun møder ude i verden, og derfor bliver hendes smykker altid unikke, da hun ikke bare følger tidens trends.

Stine A – Frihed til at finde dit personlige udtryk

Stine A Jewelry laver smykker lige fra øreringe til halskæder og armbånd i perler. Stine A øreringe sælges enkeltvis, hvilket er en del af den større filosofi om at du kan mixe og matche præcist, som du vil. De har valgt at gøre dette, for at give dig muligheden for at sammensætte smykker til unikke kombinationer, som udtrykker lige netop det, du personligt ønsker - hvilket er meget heldigt, da du vil have svært ved at vælge dine favoritter.

Stine A er glad for at give noget tilbage til verden, og det ses ved hendes Red Barnet limited edition kollektion med hendes Stine A Love Box.

Få 10% rabat på Stine A

Hos KYSTHSET har vi af og til Stine A på tilbud. Hvis ikke giver vi altid 10% rabat på ikke nedsatte varer, hvis du tilmelder dig vores kundeklub.