SNEAKY FOX

SNEAKY FOX

Sneaky Fox er altid klar på at forkæle alle fashionistaer derude. Blandt det brede udvalg af lækre items, kan du altid finde en style, som matcher ethvert look. Er du vild med kvalitet til fordelagtige priser? Så er du havnet det rette sted!

26 varer

pr. side

Hvem er Sneaky Fox?

KYSTHUSET forhandler det danske modebrand, Sneaky Fox, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af strømpebukser af kvalitet til kvinder. Virksomheden har eksisteret i mere end 30 år, så de har helt tjek på den danske modescene og de tendenser, som rører på sig. Strømpebukserne bliver lavet i modens hjemland. Italien. Du vil finde priserne yderst rimelige og vi håber at du kan finde et par, som passer til dig.

 

Kvalitetsstrømpebukser fra Sneaky Fox

Sneaky Fox har mange års erfaring med at skabe strømpebukser af høj kvalitet. Missionen er at tilbyde kunderne kvalitet, god pasform og lang holdbarhed. Tekstilerne er nøje udvalgt til hvert produkt og det gør en kæmpe forskel for komforten. Der bliver blandt andet brugt materialer som polyamid og elastan. Sammensætningen af disse tekstiler gør, at strømpebukserne har ekstra stretch. Du skal altså aldrig bekymre dig om, om de er for stramme. Faktisk, er der stå meget stretch i strømpebukserne, at de kun sælges i one size (OS). We like! 

 

Sneaky Fox - Tykkelsen af dine strømpebukser

Sneaky Fox har både et bredt udvalg af farver og modeller,så du kan stort set altid være sikker på at du kan finde et par favoritter. Når du skal vælge tykkelsen på dine strømpebukser, så skal du kigge på denier. Jo lavere denier, jo tyndere og mere gennemsigtige er strømpebukserne. Jo højere denier, jo tykkere og mere tætte er strømpebukserne. KYSTHUSET’s udvalg af strømpebukser med forskellige denier strækker sig fra 20 til 60 denier. Under din elegante festkjole, vil det ofte være et hit at vælge en strømpebuks med omkring 20 denier. Til gengæld vil det være et oplagt valg at tage et par med 60 denier eller mere under din lange strik i de koldere måneder. Det er et super alternativ til de sorte leggings lavet i bomuld. 

 

De klassiske styles fra Sneaky Fox

Er du mest til klassiske styles? Så skal du kigge efter enkle, lyse eller mørke strømpebukser, som giver et harmonisk look. De tiltrækker ikke for meget opmærksomhed, men alligevel giver det dit outfit kant og stil. Hvis du vælger, at investere i et par Sneaky Fox strømpebukser, kan du føle dig sikker på, at du får et lækkert produkt i hænderne. Du får uden tvivl kvalitet for dine penge.  

 

Giv en anmeldelse på Trustpilot

Vi bliver så glade, hver gang du giver dig tid til at give KYSTHUSET en anmeldelse på Trustpilot. Når du fortæller om din shoppingoplevelse på Trustpilot, hjælper du en anden kunde med at beslutte sig for, hvor hun eller han skal shoppe. Er du i tvivl om du skal handle på www.kysthuset.com? Så kan du også selv hurtigt og nemt smutte ind på Trustpilot og se alle vores anmeldelser. 

Hop med på Sneaky Fox bølgen

Holder du også af, at søge efter inspiration til dit eget look på Instagram? Så skal du selvfølgelig ind og følge KYSTHUSET’s Instagramprofil. Vi nyder at udvælge komfortable underdele, elegante overdele og cool sko, så vi til sidst står med et gennemført look. Vi elsker at skille os ud, så hop endelig med på de trends vi finder frem. Vi viser altid vores nye styles fra vores fysiske butik og webshop. Følg linket på Instagram videre til vores webshop. Så er du klar til nemt og overskueligt at shoppe de items, som passer til dig. 

Shop og spar procenter

Som en del af KYSTHUSET’s kundeklub modtager du 10 % i rabat. De procenter får du altså i rabat hver gang du køber online. Det gælder dog ikke på allerede nedsatte varer. Er du på udkig efter andre rabatter? Så kan du browse rundt mellem alle vores tilbud, hvor du vil finde massere af andre lækre tilbud.

Når du er en del af vores kundeklub modtager du vores nyhedsbrev. Her får du de smukkeste udvalgte nyheder og interessant indhold sendt direkte til din indbakke. Så får du nemt og hurtigt adgang til vores bedste tilbud og rabatter. Vi lover altid at holde dig opdateret på det nyeste nye. Vi gør dig opmærksom på, når der er aktiviteter, som du bare ikke MÅ gå glip af. Det ku’ f. eks. være en fristende konkurrence på det nyeste modetøj eller en original klassiker. Fingers crossed!

Ræk ud, hvis du har spørgsmål til Sneaky Fox

Vi elsker at have et tæt forhold til vores kunder. Derfor bruger vi også meget tid på at give dig den bedste kundeservice. Du kan altid ringe på tlf. +45 42 40 52 07 på alle hverdage mellem kl. 08.00-15.00. Eller du kan skrive på mail [email protected], lige når det passer dig. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, når du shopper tøj, sko og accessorieswww.kysthuset.com. Vi vil også hellere end gerne vise vores fysiske butik nær Aarhus frem. Den ligger på Rosengade 37, 8300 Odder.