SMYKISH

SMYKISH

Her på siden finder du en samling af de smukkeste smykker fra Smykish, som uden tvivl vil give dig et forblændende og feminint look. Forkæl dig selv eller en du holder af med øreringe, armbånd og halskæder af høj kvalitet.

35 varer

pr. side

Smykish smykker ❤︎

Det nye danske brand, Smykish, er hurtigt blevet en favorit hos mange danske kvinder, når de skal shoppe smykker. De lækre designs og den feminine stil rammer lige i øjet og her hos KYSTHUSET er vi helt vilde med dette brand. Kvaliteten på smykkerne fra Smykish er helt i top og der anvendes kun ægte 925 Sterling sølv og 18k forgyldt sølv.

Smykish - Mix’n match dine øreringe

Når du shopper smykker fra Smykish har du muligheden for at blive din egen trendsetter! Designeren bag har gjort det muligt for dig at sammensætte smykkerne, så de skaber din helt personlige stil og samtidig skiller dig ud fra andre. Øreringene bliver nemlig solgt enkeltvis, så det er en klar fordel til dig, som har flere huller i hvert øre. Så lad endelige kreativiteten sprede sig :-) 

Smykish passer på miljøet

Endnu en ting, som vi er helt vilde med hos Smykish er, at målet er at drive virksomheden med mindst mulig belastning af miljøet. Derfor bliver smykkerne også leveret i bæredygtige smykkeæsker, som er lavet af genbrugsmaterialer. 

Hvem er Smykish?

Designeren bag Smykish er en ung kvinde ved navn Mathilde Bjørn Andersen som bor i København. For et års tid siden genoptog Mathilde sin barndomshobby - nemlig at lave smykker, og det blev hurtigt bemærket af hendes omgangskreds og så tog hun springet til at starte sin egen webshop! Mathilde både designer og laver sine smykker i hånden, så du kan føle dig sikker på at der er kælet for detaljerne på hvert eneste smykke.

Hyppige spørgsmål til Smykish:

Har KYSTHUSET Smykish på tilbud eller har I en Smykish rabatkode?

Ja, vi kører af og til tilbud på Smykish hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Smykish på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Smykish? Har KYSTHUSET hurtig levering på Smykish?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Smykish, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.