PICO

PICO
5 vare(r)
5 vare(r)

Pico - Perfekt til at udtrykke sig med.

Hos Pico arbejder de ud fra en idé om at smykker og accessories er en perfekt og lettilgængelig måde at udtrykke sig selv på. Hvis du tager et hurtigt kig på de flotte håraccessories fra Pico, er du ikke i tvivl om at der er tale om veludført design.
Det siges, at brandet er et mekka for flotte farver og de følger trends og tendenser inden for diverse accessories nøje. De har længe fokuseret på vigtigheden i, at der skal være hårtilbehør til enhver kvinde. Det at bære smykker og gå med accessories er en personlig sag og der er stor forskel fra kvinde til kvinde, med henhold til hvilke de bærer og hvor ofte. Derfor er deres accessories både moderigtige samtidig med at der er basisstyles.

Med Pico er der altid noget til enhver lejlighed.

Brandet forsøger hele tiden at være innovative og et skridt foran alle andre på markedet, så de forsat kan skabe flotte styles, som er eftertragtet blandt kvinder. Det er bestemt også noget, der kommer til udtryk, når du ser udvalget af deres produkter. Der er noget til alle slags kvinder, og der er ingen tvivl om, at de matcher modens og tidens tendenser.

Spar penge på Pico hos KYSTHUSET.

Vi kører af og til udsalg på Pico, men ellers giver vi altid 10% rabat på alle ikke nedsatte varer. For at få de 10% rabat på Pico, og alle andre ikke nedsatte varer, skal du være medlem af vores kundeklub. Du kan nemt og hurtigt blive medlem her.