PERNILLE CORYDON

PERNILLE CORYDON

Pernille Corydons smykker er kendt og elsket af de fleste af KYSTHUSETs kunder. Smykkerne er kendetegnet af skandinavisk enkelthed og god kvalitet og kan styles med tøj i alle stilarter. Selv om designet er klassisk, er man med på de nyeste trends, så aktualiteten konstant er opdateret. Derfor er det et af vores absolutte yndlingsmærker i smykker.

 

 

Varer 1-36 af 43

Side
pr. side

Pernille Corydon ❤︎

"Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig"

- Pernille Corydon

Pernille Corydon skaber succesfuld minimalisme med kant

Pernille Corydon har siden starten i 2007 haft en stil hvor enkle smykker med kant, fungerer som en reference til den skandinaviske minimalisme. Det har været en stor succes, da Pernille Corydons smykker i dag sælges i mere end 600 forhandlere i 20 lande. Smykkerne er at finde i verdenskendte mode byer som København, Barcelona, Berlin, London, Paris, New York og Tokyo.

Det er svært ikke at blive forelsket i smykker fra Pernille Corydon. Uanset om du leder efter en ring, øreringe, halskæde eller armbånd kan du finde dit nye favoritsmykke. Derfor er det rart at Pernille Corydons smykker har et stilrent udtryk som kan bruges både til fest og daglig. Hendes kreationer har ofte smukke flader, som tilfører noget nyt til et outfit.

Pernille Corydon Daylight – En dansk klassiker

Pernille Corydons mest populære kollektion er Daylight, som KYSTHUSET har flere ringe, halskæder og øreringe fra. Kollektionen er inspireret af solens utrolige lysstråler. Hvilket kan ses ved brugen af cirkler og ovaler som udstråler linjer, præcist som ved en solopgang eller når solen står på sit højeste.

Pernille Corydon forkæler smykkeelskere med fokus på bæredygtighed

Pernille Corydon har meget fokus på bæredygtighed. De har en miljømæssigt ansvarlig produktion og emballage. Smykkerne er håndlavede og altid lavet af certificeret og etisk fremskaffet sølv. Smykkerne er lavet af sterlingsølv 925 og overfladerne kan være ubehandlede, forgyldte, oxyderede eller rhodinerede. Desuden bruger hun diamanter og andre ædelstene.

Pernille Corydon besøger deres thailandske leverandører flere gange om året, for at møde de mennesker som fremstiller deres produkter. De ansattes velbefindende og arbejdsforhold er yderst vigtig for Pernille Corydon.

Pernille Corydon har altid aktivt arbejdet med at genbruge og genanvende materialerne i produktionen, og sikre at leverandøren forsat finder nye metoder til at fremme bæredygtigheden. Selv alle Pernille Corydon smykkeæsker er lavet af FSC®-certificeret papir, og er pakket i genbrugsplast.

Så når du køber Pernille Corydon smykker ved du det er fremstilles med omtanke for miljøet og alle personerne i produktionskæden.

 

Hyppige spørgsmål til Pernille Corydon:

Har KYSTHUSET Pernille Corydon på tilbud eller har I en Pernille Corydon rabatkode?

Ja, vi kører af og til Pernille Corydon tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Pernille Corydon på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

 

Kan jeg få gratis fragt på Pernille Corydon? Har KYSTHUSET hurtig levering på Pernille Corydon?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Pernille Corydon, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.