PERNILLE CORYDON

PERNILLE CORYDON

Pernille Corydons smykker er kendt og elsket af de fleste af KYSTHUSETs kunder. Smykkerne er kendetegnet af skandinavisk enkelthed og god kvalitet og kan styles med tøj i alle stilarter. Selv om designet er klassisk, er man med på de nyeste trends, så aktualiteten konstant er opdateret. Derfor er det et af vores absolutte yndlingsmærker i smykker.

 

 

1-48 of 101
1-48 of 101

"Skabelsen er min store lidenskab. Jeg ser hele tiden nye muligheder og former. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker. Jeg er meget opmærksom og observerende, og jeg ser detaljer overalt, der inspirerer mig"

- Pernille Corydon

 

Pernille Corydon – Succesfuld minimalisme med kant

Pernille Corydon har siden starten i 2007 haft en stil hvor enkle smykker med kant, fungerer som en reference til den skandinaviske minimalisme. Det har været en stor succes, da Pernille Corydons smykker i dag sælges i mere end 600 forhandlere i 20 lande. Smykkerne er at finde i verdenskendte mode byer som København, Barcelona, Berlin, London, Paris, New York og Tokyo.

Det er svært ikke at blive forelsket i smykker fra Pernille Corydon. Uanset om du leder efter en ring, øreringe, halskæde eller armbånd kan du finde dit nye favoritsmykke. Derfor er det rart at Pernille Corydons smykker har et stilrent udtryk som kan bruges både til fest og daglig. Hendes kreationer har ofte smukke flader, som tilfører noget nyt til et outfit.

Pernille Corydon Daylight – En dansk klassiker

Pernille Corydons mest populære kollektion er Daylight, som KYSTHUSET har flere ringe, halskæder og øreringe fra. Kollektionen er inspireret af solens utrolige lysstråler. Hvilket kan se ved brugen af cirkler og ovaler som udstråler linjer, præcist som ved en solopgang eller når solen står på sit højeste.

Pernille Corydon – Smykkeelsker med fokus på bæredygtighed

Pernille Corydon har meget fokus på bæredygtighed. De har en miljømæssigt ansvarlig produktion og emballage. Smykkerne er håndlavede og altid lavet af certificeret og etisk fremskaffet sølv. Smykkerne er lavet af sterlingsølv 925 og overfladerne kan være ubehandlede, forgyldte, oxyderede eller rhodinerede. Desuden bruger hun diamanter og andre ædelstene.

Pernille Corydon besøger deres thailandske leverandører flere gange om året, for at møde de mennesker som fremstiller deres produkter. De ansattes velbefindende og arbejdsforhold er yderst vigtig for Pernille Corydon.

Pernille Corydon har altid aktivt arbejdet med at genbruge og genanvende materialerne i produktionen, og sikre at leverandøren forsat finder nye metoder til at fremme bæredygtigheden. Selv alle Pernille Corydon smykkeæsker er lavet af FSC®-certificeret papir, og er pakket i genbrugsplast.

Så når du køber Pernille Corydon smykker ved du det er fremstilles med omtanke for miljøet og alle personerne i produktionskæden.

Få 10% rabat på Pernille Corydon

Hvis Kysthuset ikke har et Pernille Corydon tilbud, giver vi altid 10% rabat, på alle ikke nedsatte varer til medlemmer af kundeklubben.