NAILBERRY

NAILBERRY

Hos KYSTHUSET kan du shoppe Nailberry neglelakker i mange smukke farver, som passer til alle dine lette sommerkjoler. Så næste udfordring for dig er selvfølgelig, at blive enig med dig selv om hvilke farver, som passer bedst til dine outfits - good luck ;-)

27 varer

pr. side

Nailberry - Luksus Neglelak ❤︎

Vores nye brand, Nailberry, har skabt en vidunderlig serie af neglelakker som hedder L’Oxygéné – Oxygenated Nail Lacquer. Mission om at skabe smukke neglelakker, som ikke skader, misligholder og udtørrer dine negle. Altså et sundere alternativ til dine negle. Neglelakkerne er af høj kvalitet og har en hurtig tørretid. Husk at tilkøbe den lækre topcoat, som får neglelakken til at holde endnu længere.

Forkæl dine negle med en prisbelønnet neglelak

 Neglelakken er giver dine negle mulighed for at ånde gennem neglelakken, og dermed forbliver dine negle hydrerede selvom du har neglelak på. Derudover har neglelakken også en plejende effekt på dine negle. Desuden bruger Nailberry et innovativt børstesystem, som giver et jævnt og ensartet udtryk på dine sommernegle.

Neglelak med omtanke for natur og miljø

Er du på udkig efter neglelak som er gode for neglene og samtidig gode for miljøet? Så er det uden tvivl Nailberry du skal have fingrene i. Neglelak fra Nailberry har så mange enestående egenskaber og samtidig er den skabt på en socialt ansvarlig måde. Du kan købe neglelakkerne med god samvittighed da de alle er veganske, ‘cruelty-free’, halal-certificeret, fri for dyreforsøg og fri for phthalater, alkohol, parabener, animalske derivater. 

Hvem er Nailberry?

I 2012 blev Nailberry startet af Sonia Holly, som i forvejen arbejdede i en luksusneglebar i London. Hun ville skabe en luksus neglelak med øje for kvalitet, social ansvarlighed og bæredygtighed. I dag har brandet opnået stor succes og er et succesfuldt internationalt brand.

 

Hyppige spørgsmål til Nailberry:

Har KYSTHUSET Nailberry på tilbud eller har I en Nailberry rabatkode?

Ja, vi kører af og til Nailberry tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Nailberry på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Nailberry hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Nailberry? Har KYSTHUSET hurtig levering?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Nailberry, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.