MP DENMARK

MP Denmark

Mp Denmark laver bl.a. strømper, huer og halstørklæder af rigtig god kvalitet i designs, der spænder fra det klassiske til det modeprægede. Der er fokus på kvalitet og funktionalitet og det er grunden til, at deres accessories er så populære.

7 varer

pr. side

Hvem er Mp Denmark? 

KYSTHUSET sælger stilbevidste strømper og huer til kvinder fra mærket Mp Denmark. Alle items er lavet af rigtig god kvalitet. Mp Denmarks strømper passer ind i et aktivt liv, hvor der både bliver passet på miljøet og fødderne. Mp Denmark har designet og produceret strømper i mere end 75 år. Den succesrige virksomhed holder til i Herning.

 

"Mp creates healthy happy feet"

Missionen for Mp Denmark er at være verdens bedste til at lave strømper. Derfor arbejder de hver dag året rundt, på at tilpasse strømper til de kvinder, som skal bruge strømpen. De forskellige accessories og strømper fra Mp spænder fra det klassiske til det feminine og hippe. Der er fokus på kvalitet, design og funktionalitet - det er grunden til, at Mp Denmarks styles er så populære.

Mp Denmark designer strømper, som passer til lige netop der i livet, hvor du er. Brandet styler den travle mor, som har behov for at føle sig smuk og feminin, samtidig med at hamsterhjulet kører. Mp gør med andre ord alt, hvad de kan for at støtte lige nøjagtig den kvinde, som skal bruge strømperne.

 

Mp vælger god kvalitet, frem for alt

Alle strømper fra Mp Denmark er strikket med en fasthed, som giver høj kvalitet og fleksibilitet af hæl og tå. Hver en strømpe er lavet på Mp Denmarks egne fabrikker. Garnet er selvfølgelig certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Så du og dine fødder er garanteret kvalitet. Mange kunder fortæller brandet, at produkterne er lavet af så god kvalitet, at de kan bruges i mange år. Det er bæredygtighed, der er til at forstå.

 

Bliv inspireret af Mp Denmark

Hos Kysthuset er vi vilde med mode,og vi bliver hver dag inspireret af de forskellige brands, vi omgiver os med. Det gælder naturligvis også Mp Denmarks lækre strømpedesigns og andre accessories. 

Vil du kave del i glæderne og inspireres til, hvordan du kan bruge Mp Denmarks produkter hjemme i din egen garderobe? Så skal du tjekke vores Instagramprofil, hvor vi dagligt mixer og matcher nye og klassiske styles for at finde det helt rigtige look. På Instagram linker vi altid til de udvalgte styles på webshoppen, så du nemt kan hoppe ind og shoppe dine favoritter hos Kysthuset. 

 

Er du i tvivl om størrelsen?

Mange spørger ofte - hvilken størrelse skal jeg bruge, eller er strømpen lille, normal eller stor i størrelsen? Som de fleste af os ved, så kan de kendte størrelser variere fra brand til brand.

Hos Kysthuset vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af, om den model du er interesseret i, er størrelsessvarende. Derfor har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som kan hjælpe dig med, at finde den rette størrelse.

Er du stadig i tvivl om din str.? Så kontakt vores kundeservice på tlf. 42 40 52 07 eller mail [email protected]. Vi er altid klar på at besvare dine spørgsmål og smutter gerne ind vores fysiske butik, for at vurdere størrelsen.

 

Modtag tips og tilbud i nyhedsbrevet

Hvis du har lyst til at være en del af vores kundeklub, så kan du nemt tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her får du de bedste tilbud og rabatter direkte i din indbakke. Du kan se nyheder fra dine yndlings brands og blive inspireret til, hvordan du for eksempel kan sammensætte sæsonens garderobe. Bliv også tippet om alle vores konkurrencer, giveaways og events, så du ikke går glip af noget. 

Endnu bedre er, at du får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer, hver gang du handler.