MARKBERG

MARKBERG

Markberg er et dansk firma, der laver lædertasker og andre accessories af læder af høj kvalitet. Designet er enkelt, elegant, trendy og klassisk, og der er fokus på god funktionalitet og lækre detaljer. Er du til det klassiske, stilrene og minimalistiske er Markbergs tasker helt sikkert lige noget for dig. 

3 varer

pr. side

Markberg ❤︎

Markberg er en fin repræsentant for dansk design. Det danske par bag mærket laver de smukkeste tasker, punge, handsker, taskeremme og smykkeæsker, hvor design og funktionalitet vejer lige tungt på vægtskålen. Markberg brænder for at lave tasker og accessories, der kan holde i årevis. 

Som de selv beskriver det, så kan du ”blive forelsket i designet på et objekt, men funktionaliteten bestemmer, om du elsker det for livet”.  

Markberg tasker med unikke detaljer

Markberg laver mange forskellige typer af tasker med unikke designs. Taskerne er enkle i designet på en skandinavisk måde, men aldrig kedelige. De har altid unikke detaljer, og Markberg bruger det lækreste læder eller skind samt de allerflotteste farver. Kvalitet er et nøgleord, og udover at have et højt ambitionsniveau, når det kommer til materialernes holdbarhed, er de også dybt engagerede i funktionaliteten af taskerne. Du kan læse om de forskellige tasketyper og taskeremme nedenfor. 

Markberg crossbodytasker er et hit 

Crossbodytaskerne fra Markberg er mange kvinders foretrukne tasketype. De varierer i størrelse, men fælles for dem alle er, at de har en passende størrelse til de vigtigste ting som pungen, telefonen og læbestiften og solbrillerne. Crossbody-taskerne er praktiske på en hverdag, hvor du skal ud at handle og er elegante til din bytur. 

Markberg shoppertasker er praktisk fashion

En shoppertaske er kort fortalt en eksklusiv udgave af et indkøbsnet og laves typisk i en lækker læderkvalitet. Med en shopper fra Markberg får du en præsentabel taske, der er praktisk til dine indkøb. Markberg laver nogle virkeligt lækre shoppertasker i et enkelt design med god plads. 

Markberg bæltetasker er højeste mode  

I mange år var bæltetasken en lettere kikset taske, som kun blev brugt af turister, der var bange for at miste deres penge. I dag kan du glemme alt om at sætte lighedstegn mellem bæltetasken og turisten. Tasken har aldrig været mere trendy, og Markberg er måske det brand i Danmark, der laver de mest cool bæltetasker. 

Markbergs taskeremme er ikoniske 

De populære taskeremme til taskerne er et eksempel på Markbergs evne til at koble funktionalitet, æstetik og kvalitet sammen. Remmene er praktiske og behagelige, da de er brede som en guitarrem (heraf navnet Guitar Strap) og meget holdbare, da de er lavet af slidstærkt polyester med læderafslutninger og metalkrog. Og så er de virkeligt smukke! De findes i mange forskellige designs og farver og kan skiftes ud, så du altid har mulighed for at give din taske et nyt look. 

Markberg punge i mange varianter 

Din taskes bedste makker er en matchende pung. Markberg laver mange flotte punge og tegnebøger, og selvfølgelig har de også fokus på at lave smarte punge, der passer til din taske. Også disse findes i forskellige størrelser, så du kan finde én der passer til din gå i byen-taske og én til din shoppertaske. 

 

Hyppige spørgsmål til Markberg:

Har KYSTHUSET Markberg på tilbud eller har I en Markberg rabatkode?

Ja, vi kører af og til Markberg tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Markberg på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Hvordan er pasformen på Markberg tøj og har I en størrelsesguide til Markberg?

Pasformen på Markberg er god og rummelig, så du vil som oftest føle at tøjet sidder godt og behageligt på dig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse, så har vi lavet en vejledende størrelsesguide, som du kan tjekke ud. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Markberg hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Markberg? Har KYSTHUSET hurtig levering på Markberg?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Markberg, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.