MARKBERG

Markberg accessories

Markberg er et dansk firma, der laver lædertasker af høj kvalitet. Designet er enkelt, elegant, trendy og klassisk, og der er fokus på god funktionalitet og lækre detaljer. Er du til det klassiske, stilrene og minimalistiske er Markbergs tasker helt sikkert lige noget for dig.

48 vare(r)
Tilbud
-60%
Markberg taske - Kendra Crossbody Bag, Snake Print
Onesize

Normalpris: 1.499,95 kr

Special Price 600,00 kr

Tilbud
-33%
Markberg ledningsholder - The Cable Guy Holder, Leopard
Onesize

Normalpris: 149,95 kr

Special Price 100,00 kr

Tilbud
-33%
Markberg ledningsholder - The Cable Guy Holder, Black
Onesize

Normalpris: 149,95 kr

Special Price 100,00 kr

48 vare(r)

Markberg

Markberg er en fin repræsentant for dansk designtradition. Det danske kærestepar bag mærket laver de smukkeste tasker, punge, handsker, taskeremme og smykkeæsker, hvor design og funktionalitet vejer lige tungt på vægtskålen. Tingene er enkle i designet på en skandinavisk måde, men aldrig kedelige. De har altid unikke detaljer, og Markberg bruger det lækreste læder og de allerflotteste farver. Markberg brænder for at lave tasker og accessories, der kan holde i årevis. Kvalitet er derfor et nøgleord, og udover at have et højt ambitionsniveau, når det kommer til materialernes holdbarhed, er de også dybt engagerede i funktionalitet. Som de selv beskriver det, så kan du ”blive forelsket i designet på et objekt, men funktionaliteten bestemmer, om du elsker det for livet.” 

Ikoniske taskeremme

De populære taskeremme til taskerne er et eksempel på Markbergs evne til at koble funktionalitet, æstetik og kvalitet sammen. Remmene er praktiske og behagelige, da de er brede som en guitarrem (heraf navnet Guitar Strap) og meget holdbare, da de er lavet af slidstærkt polyester med læderafslutninger og metalkrog. Oven i hatten er de smukke! De kommer i mange forskellige designs og farver og kan skiftes ud, så du altid har mulighed for at give din taske et nyt look.

Crossbody-tasker

Crossbody-taskerne fra Markberg er mange kvinders foretrukne tasketype. De varierer i størrelse, men fælles for dem alle er, at de har en passende størrelse til de vigtigste ting som pungen, telefonen og læbestiften og solbrillerne. Crossbody-taskerne er praktiske på en hverdag, hvor du skal i brugsen og elegante til din bytur.

Shopper-tasker

En shoppertaske er kort fortalt en eksklusiv udgave af et indkøbsnet og laves typisk i en lækker læderkvalitet. Med en shoppertaske fra Markberg får du kort fortalt en præsentabel taske, der er praktisk til dine indkøb i. Markberg laver nogle virkelig lækre shoppertasker i et enkelt design med god plads.

Bæltetasker

I mange år var bæltetasken en lettere kikset taske, som kun blev brugt af tyverifrygtsomme turister. I dag kan du glemme alt om at sætte lighedstegn mellem bæltetasken og turisten. Tasken har aldrig været mere trendy, og Markberg er måske det brand i Danmark, der laver de mest cool bæltetasker.

Punge

Din taskes bedste makker er en matchende pung. Markberg laver mange flotte punge, og selvfølgelig har de også fokus på at lave smarte punge, der passer til din taske. Og de kommer i forskellige størrelser, så du kan finde én der passer til din gå i byen-taske og til din shoppertaske.