MARKBERG

MARKBERG

Markberg er et dansk firma, der laver lædertasker og andre accessories af læder af høj kvalitet. Designet er enkelt, elegant, trendy og klassisk, og der er fokus på god funktionalitet og lækre detaljer. Er du til det klassiske, stilrene og minimalistiske er Markbergs tasker helt sikkert lige noget for dig. 

1-48 of 51
1-48 of 51

Markberg 

Markberg er en fin repræsentant for dansk designtradition. Det danske par bag mærket laver de smukkeste tasker, punge, handsker, taskeremme og smykkeæsker, hvor design og funktionalitet vejer lige tungt på vægtskålen. Markberg brænder for at lave tasker og accessories, der kan holde i årevis. Som de selv beskriver det, så kan du ”blive forelsket i designet på et objekt, men funktionaliteten bestemmer, om du elsker det for livet.”  

Markberg tasker 

Markberg laver mange forskellige typer af tasker med unikke designs. Taskerne er enkle i designet på en skandinavisk måde, men aldrig kedelige. De har altid unikke detaljer, og Markberg bruger det lækreste læder eller skind samt de allerflotteste farver. Kvalitet er et nøgleord, og udover at have et højt ambitionsniveau, når det kommer til materialernes holdbarhed, er de også dybt engagerede i funktionaliteten af taskerne. Du kan læse om de forskellige tasketyper og taskerammer nedenfor. 

Markberg crossbodytasker  

Crossbodytaskerne fra Markberg er mange kvinders foretrukne tasketype. De varierer i størrelse, men fælles for dem alle er, at de har en passende størrelse til de vigtigste ting som pungen, telefonen og læbestiften og solbrillerne. Crossbody-taskerne er praktiske på en hverdag, hvor du skal ud at handle og elegante til din bytur. 

Markberg shoppertasker 

En shoppertaske er kort fortalt en eksklusiv udgave af et indkøbsnet og laves typisk i en lækker læderkvalitet. Med en shoppertaske fra Markberg får du en præsentabel taske, der er praktisk til dine indkøb. Markberg laver nogle virkeligt lækre shoppertasker i et enkelt design med god plads. 

Markberg bæltetasker  

I mange år var bæltetasken en lettere kikset taske, som kun blev brugt af turister, der var bange for at miste deres penge. I dag kan du glemme alt om at sætte lighedstegn mellem bæltetasken og turisten. Tasken har aldrig været mere trendy, og Markberg er måske det brand i Danmark, der laver de mest cool bæltetasker. 

Markbergs taskeremme er ikoniske 

De populære taskeremme til taskerne er et eksempel på Markbergs evne til at koble funktionalitet, æstetik og kvalitet sammen. Remmene er praktiske og behagelige, da de er brede som en guitarrem (heraf navnet Guitar Strap) og meget holdbare, da de er lavet af slidstærkt polyester med læderafslutninger og metalkrog. Og så er de virkeligt smukke! De findes i mange forskellige designs og farver og kan skiftes ud, så du altid har mulighed for at give din taske et nyt look. 

Markberg Punge  

Din taskes bedste makker er en matchende pung. Markberg laver mange flotte punge og tegnebøger, og selvfølgelig har de også fokus på at lave smarte punge, der passer til din taske. Også disse findes i forskellige størrelser, så du kan finde én der passer til din gå i byen-taske og én til din shoppertaske.