LE NORDIC

1 vare(r)
SPAR 25%
LE NORDIC tørklæde - Cashmere Scarf, Brown Melange
OS

Normalpris: 599,95 kr

Special Price 449,96 kr

1 vare(r)

LE NORDIC – cashmeretørklæder til små penge

Tørklædekollektionen fra KYSTHUSETS nye mærke LE NORDIC rammer perfekt ind i vintersæsonen. De superbløde cashmeretørklæder vil med garanti holde din hals lun, når kulden tager fat, og priserne er på et niveau, hvor alle kan være med. Det smukke udvalg af afdæmpede farver sætter trumf på kollektionen, og du vil sikkert kunne finde et LE NORDIC-tørklæde, der passer til netop din vinterjakke eller frakke. 

Cashmeretørklæder til en god pris

Hos KYSTHUSET glæder vi os over, at LE NORDIC har skabt en kollektion af cashmeretørklæder, hvor sammenhængen mellem pris og kvalitet er ovenud fornuftig. Det er ikke nemt at finde stilfulde cashmeretørklæder til under tusind kroner, og engang var det slet ikke muligt for den brede befolkning at få fingrene i det eksklusive garn, der var forbeholdt dem med de tungeste pengepunge. I dag forholder det sig heldigvis anderledes, og med LE NORDIC på markedet får endnu flere chancen for at opleve den hverdagsluksus, det er at gå gennem dagen med et smørblødt cashmeretørklæde rundt om halsen.

Ja tak til naturmaterialer

LE NORDICS tørklæder skriver sig ind i en tid, hvor både modedesignere og forbrugere er meget optaget af naturmaterialer. Flere og flere af KYSTHUSETS kunder efterspørger tøj og accessories lavet af moder jords egne materialer, for de har alleroftest gode egenskaber, som de syntetiske materialer ikke kan hamle op med. Cashmere er varmeregulerende og derfor perfekt at have på i omskifteligt vejr. Den bløde tekstur betyder samtidig, at cashmereulden ikke kradser og irriterer huden, som mange andre uldkvaliteter, og endnu et plus er cashmerens selvrensende effekt. Den gør, at du kan erstatte vasken med en omgang luftning på tørresnoren.

Sådan styler du tørklæder fra LE NORDIC

Tørklæderne fra LE NORDIC kan bruges både ude og inde, da de er lavet af let og løsvævet cashmeregarn. Brug eksempelvis dit tørklæde som varm ”halsudsmykning” til din bluse, cardigan eller strikkjole, eller bred det ud og anvend det som sjal. Tørklæderne er også ideelle som ”krone på værket” til din jakke eller frakke, og den fine uldkvalitet har et classy udtryk, der fuldender ethvert look, hvad enten du er på vej til arbejde eller på vej i byen.

Sådan plejer du dit cashmeretørklæde

Det anbefales, at du sender dit tørklæde til rens, hvis det skulle blive nødvendigt med en grundig rengøring af det. Som oftest er det dog tilstrækkeligt at hænge det ud i den friske luft, da cashmere er selvrensende. Kaster du dig alligevel ud i selv at vaske tørklædet, så gør det i hånden i lunken vand med en mild uldsæbe beregnet til cashmere. Lad ikke tørklædet ligge i blød, men vask det i fem minutters tid.

 

Har du spørgsmål?

Så kontakt venligst kundeservice på kundeservice@kysthuset.com eller +45 42 40 52 07. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 08.00-15.00. Du er også altid velkommen i KYSTHUSETS butik i Odder, hvor du selvfølgelig kan prøve dig igennem alle de lækre cashmeretørklæder og finde den rette til dig.