IBU JEWELS

IBU JEWELS

Armbåndene fra Ibu Jewels er håndlavet på Bali, hvor man først væver perlemønstret af bambusperler og derefter syer det på ægte læder. Armbåndene er forgyldt med ægte guld og sølv samt halvædelsten, som er anvendt som dekoration. Armbåndene er både enkle, diskrete og smukke og passer til næsten alt. Og så har de oven i købet en meget fornuftig pris ift. at vi taler om håndlavede smykker.

20 varer

pr. side

Ibu Jewels ❤︎

Designed for the stylish woman with an eye for perfection” - Ibu Jewels

Håndlavede armbånd fra Ibu Jewels

De yndige håndlavede armbånd fra Ibu Jewels er lavet i læder af høj kvalitet og har detaljer i sterlingsølv med og uden 14 karat guldbelægning. Vælg mellem forskellige bredder af armbånd, som også kan justeres i to forskellige længder. De fine perler af forskellige varianter er håndsyet på blødt skind og lukkes med enten en guld- eller sølvknap. Andre modeller består kun af smukke unikke perler i et helt let og enkelt look. Armbånd fra Ibu Jewels giver dig plads til at eksperimentere med forskellige styles, perler og mønstre. 

Ibu Jewels øreringe i smukke toner

Vi er simpelthen så forelskede i de smukke øreringe fra Ibu Jewels, som har et unikt og feminint look. Øreringene er lavet i mange forskellige varianter, hvor der er brugt ferskvandsperler, halvædelsten og forgyldte perler i en enestående symfoni.

Forkæl med stilfulde Ibu Jewels halskæder

Fuldend looket med en fantastisk halskæde fra Ibu Jewels, som passer stilmæssigt perfekt sammen med armbåndene og halskæderne. Halskæderne er også lavet i forskellige stilfulde designs med brug af både ferskvandsperler i mange farver, guldbelagte perler og halvædelsten.

Hvem er Ibu Jewels?

Ibu Jewels er designet i Holland  og herefter er alle items fra Ibu Jewels håndlavede af kvinder på Bali, som er passionerede for sit håndværk. Navnet “Ibu” står for “kvinder” og det symboliserer visionen - smykker til kvinder, lavet af kvinder. Brandet gik tidligere under navnet Tembi Jewellery. 

Ibu Jewels hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET har vi et bredt udvalg af smykker og accessories fra Ibu Jewels. Hold dig opdateret med nyheder og udsalg her på webshoppen - men tag også et kig på KYSTHUSETs Instagram og Facebook for at blive inspireret til at skabe et lækkert outfit toppet med must-have accessories. 

Hyppige spørgsmål til Ibu Jewels:

Har KYSTHUSET Ibu Jewels på tilbud eller har I en Ibu Jewels rabatkode?

Ja, vi kører af og til Ibu Jewels tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Ibu Jewels på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Kan jeg få gratis fragt på Ibu Jewels? Har KYSTHUSET hurtig levering på Ibu Jewels?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Ibu Jewels, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost. Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper Ibu Jewels hos KYSTHUSET.