HYPE THE DETAIL

HYPE THE DETAIL

Hype The Detail sætter glimmer på din hverdag ved at forkæle dig med strømper og strømpebukser med unikke, feminine og chikke detaljer. Er du fx. også vild med glimmerstrømpen? Så tjek det lækre udvalg herunder. 

26 varer

pr. side

Hype The Detail ❤︎

Sætter du også pris på at skille dig ud fra mængden ved at tilføje unikke detaljer til dit outfit? Så kan Hype The Detail med gode chancer blive din nye bedste ven - hvis brandet ikke allerede er det :) 

Hype The Detail er kendt for sit brede udvalg af strømper og strømpebukser med glimmer og deres cool logo, som alt sammen går op i en højere enhed i et væld af farver. De trendy strømper og strømpebukser rammer direkte ned i nutidens mode med glimmerstrømper og strømpebukser som skiller sig ud. 

Alle strømperne fra Hype The Detail er lavet i one-size, som svarer til størrelse 37-41, så strømperne passer de fleste kvinder. Når du shopper strømpebukserne kan du enten vælge mellem størrelse S/M eller L/XL.

Hvem er Hype The Detail?

Hype The Detail er et relativt nyt modebrand fra 2019, som er et nyt skud fra JBS Textile Group, som står for en lang række populære brands i forskellige stilarter. Brandet rammer lige ned i kundernes efterspørgsel efter muligheder for at gøre sit outfit mere personligt og derfor har brandet på kort tid oplevet stor success. 

Hyppige spørgsmål til Hype The Detail:

Har KYSTHUSET Hype The Detail på tilbud eller har I en Hype The Detail rabatkode?

Ja, vi kører af og til Hype The Detail tilbud hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har Hype The Detail på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på Hype The Detail? Har KYSTHUSET hurtig levering på Hype The Detail?

Ja, du kan altid få gratis fragt på Hype The Detail, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.