HULTQUIST

HULTQUIST

Det danske smykkebrand Hultquist Copenhagen har produceret kvalitetssmykker i mere end 40 år. De er kendt for deres smukke og feminine smykker, som er produceret i sterlingsølv eller forgyldt sølv. Hvert et smykke er håndlavet med stor fokus på sammensætningen af materialer og farver. Her får du luksuriøse smykker med et personligt præg – hvilke er dine favoritter?

42 vare(r)
42 vare(r)

En miks af det traditionelle med det moderne design

Smykkerne fra Hultquist har et “bohemian look”, der kombinerer det enkle skandinaviske udtryk med unikke detaljer, hvor der er lagt vægt på det feminine. Designet er skabt ud fra, at smykkevirksomheden har sat sit eget præg på det traditionelle smykkedesign. Det giver et unikt og tidløst design, som du kan bruge i dagligdagen til dine hverdagsoutfits såvel som til festlige anledninger.

Skab dit eget unikke udtryk med smykker fra Hultquist

Smykker kan ændre helhedsindtrykket ved dit outfit. Det kan være med til at gøre dit look unikt, og dermed kan du skille dig ud fra mængden. I vores store udvalg kan du finde alt fra de enkle smykker til de mere farverige halskæder, armbånd og øreringe. Smykkerne er gennemgående præget af ægte ferskvandsperler, zirkoner, miyuki-perler, glasperler og natursten. Find dit favoritsmykke hos Kysthuset.

Har nogle spørgsmål til vores smykker fra Hultquist? Send os gerne en mail på kundeservice@kysthuset.com eller ring til os på tlf.: 42 40 52 07.