GAUGE & PLY

GAUGE & PLY

Vil du forkæle dig selv med et silkeblødt tørklæde af høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted! Her får du fantastiske trekantede tørklæder i elegante designs. Det er et tørklæde du vil elske. 

2 varer

pr. side

 

Hvem er Gauge & Ply?

Lith Bielenberg startede Gauge & Ply tilbage i 2014. Brandet blev etableret efter at designeren har tilbragt over et årti i den danske modebranche, så der er stor kendskab til mode i Danmark. Gauge & Ply designer smukke luksuriøse tørklæder, som virkelig kan forkæle dig selv eller en du holder af i gave. 

 

Gauge & Ply - Smørblød cashmere 

Gauge & Ply arbejder med lækre cashmere blandinger der er noget af det mest behagelige at have på. Gauge & Ply har en harmonisk balance mellem et klassisk snit og en moderne kant. Materialerne, som tørklæderne er lavet af, er en fordeling af 70% uld og 30% cashmere, hvilket er en helt fantastisk kombination. På tørklæderne ses et unikt mønster, der giver et twist til det meget elegante udtryk.

 

Bliv inspireret med Gauge & Ply

Hos KYSTHUSET elsker vi mode - og vi elsker at skabe unikke og inspirerende outfits. Udvalgte nyheder og tilbud viser vi frem på vores Instagramprofil og Facebookside. Vi håber, at du kan finde inspiration til, hvordan du selv kan style dine yndlings kjoler, skjorter eller bluser med et tørklæde fra Gauge & Ply. 

 

 Rabat på Gauge & Ply

Du kan blive medlem af KYSTHUSETs kundeklub og blive overrasket med håndplukkede nyheder, tilbud og spændende content i vores nyhedsbrev. Hos KYSTHUSET vil vi gerne forkæle medlemmerne i vores kundeklub. Derfor kan du opnå 10% rabat på alle i forvejen ikke nedsatte varer hos KYSTHUSET. Fordelen gælder både online og i butikken.