DEPECHE

DEPECHE

Depeche er et dansk modebrand, der laver de lækreste lædervarer som for eksempel tasker og bælter. Kvaliteten er høj og designet spænder fra det klassiske til det rå og repræsenterer altid de nyeste trends med spændende designs.

20 varer

pr. side

Se vores store udvalg af tasker fra Depeche

Når Depeche skaber deres kollektioner, så har de fokus på at skabe kreative designs dedikeret til høj kvalitet, diskret luksus og eksplicitte detaljer. Dette giver dig et hav af spændende valgmuligheder. Uanset om din stil er klassisk, retro, casual eller sporty, så kan du finde en taske, der rammer din stil. I vores brede sortiment kan du finde alt fra clutches, crossbody-tasker til shopper bags.

Få det sidste nye mode indenfor Depeche

Hos Kysthuset har vi specialiseret os indenfor modetøj og accessories til kvinder. Vi ved, hvor vigtigt den rette påklædning kan have for din udstråling og personlighed, som du møder omverdenen med. Derfor kan du både på vores webshop og fysiske butik i Odder finde en række både populære og anerkendte kvalitetsmærker som Depeche. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med det sidste nye indenfor accessories fra Depeche.

Har du brug for hjælp? Så er du velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected] eller ringe til os på tlf.: 42 40 52 07.