BON DEP

BON DEP

De bedste og fineste hårelastikker fra Bon Dep, som ikke knækker håret. De findes i mange flotte farver og kan også bruges som armbånd.

12 varer

pr. side

Hvem er Bon Dep? 

Det norske brand, Bon Dep, blev etableret i 2012 og har haft en rivende vækst sidenhen. “Bon” betyder god på fransk og “Dep” betyder smuk på vietnamesisk. Ordene minder altid designerne om virksomhedens grundprincipper. At skabe smukke accessories i god kvalitet, samtidig med at funktionaliteten er i top.

 

Bon Dep er verdens bedste hårelastikker

Bon Dep producerer hvad mange kalder for de allerbedste hårelastikker, nemlig Kknekki. Den unikke vævemetode gør dem utrolige nænsomme til alt slags hår og de hverken falmer, trævler eller bliver slappe, selv ikke efter at have været brugt i saltvand, hvilket også gør dem allergi-venlige. Det unikke håndværk og en væveteknik med over 60 tråde, giver Bon Dep nærmest uendelige muligheder for at lave spændende farvekombinationer. Deres farverige udtryk gør dem også velegnet som armbånd.

 

Bon Dep giver mere shine i hverdagen

Bon Deps mantra er ”It’s all about making every woman or girl shine a little brighter” – og det tilslutter vi os her hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi dig, at gå på opdagelse i vores brede udvalg og lad dig forkæle med elastikker af høj kvalitet. Du kan også tjekke Bon Dep mundbind med smukke prints ud. De behagelige mundbind er lavet i blødt bomuld, har justerbare stropper og wire ved næsen. 

 

Spar penge på Bon Dep hos KYSTHUSET

Hvis du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub får du, hver gang du handler, 10% på varer, som ikke allerede er nedsat. Og det er kun én af fordelene du får, når du er en del af vores kundeklub. Du bliver også inspireret med nye håndplukkede varer, som du modtager i vores nyhedsbrev. 

 

Fortæl om din oplevelse hos KYSTHUSET

Vi vil så gerne høre om din oplevelse, når du shopper hos KYSTHUSET. Du kan selv anmelde din oplevelse på Trustpilot eller læse om andre kunders oplevelser. Som kunde ved vi, at andre kunders shoppingoplevelser betyder noget. Derfor har vi gerne gøre det nemt for dig, at finde vores kunders anmeldelser af deres oplevelse. Vi ser frem til at høre fra dig!