BLACK COLOUR

BLACK COLOUR

Black Colour er lig med smukke accessories til en overkommelig pris. Tørklæderne er for det meste lavet i naturmaterialer som viscose, uld og silke, og er både elegante og klassiske samtidigt med at man er med på de seneste trends. Firmaet er dansk og blev startet i 2009 og tørklæderne bliver lavet i Italien og Indien.

10 varer

pr. side

Black Colour punge til penge og pudder

Black Colour laver nogle fantastisk flotte punge i velour dekoreret med stingmønster eller broderi i harmoniske farvesammensætninger. De kan både bruges til penge og kosmetik, og de fås i mange forskellige farver og mønstre, der kan sætter kulør på en grå mandag.

Black Colour tørklæder

De populære tørklæder fra Black Colour har også deres helt eget udtryk. Igen er fine farvespil og mønstre i højsæde, og blandt de mest populære tørklæder er LIVA DOT-tørklæderne der er et mix af bomuld og silke. De fås i flere forskellige farver, hvor bundfarven og de oversize prikker er udført i tone i tone-farver, der spiller smukt sammen. Tørklæderne med små prikker hitter også, og er du mere til den størrelsesskala, kan ud tage et lig på NILA DOT scarf.