Beck Söndergaard

Beck Söndergaard

Ønsker du at pifte dit outfit op til enten hverdag eller fest? Så kan vi anbefale dig at ty til de farverige accessories fra Beck Söndergaard. Her skabes der designs med et legende og personligt udtryk, som kan bruges sæson efter sæson. Beck Söndergaard er et dansk brand, der blev lanceret i 2003. Særligt er de kendte for deres farverige tasker og printede tørklæder i de lækreste materialer, men kollektionerne omfatter også strømper, badetøj, huer og en masse øvrige accessories.

Hver sæson leverer Beck Söndergaard nogle interessante musthaves inden for accessories, og derfor har vi hos KYSTHUSET altid et bredt udvalg fra dette skønne danske kvalitetsmærke. Se nærmere på udvalget her på siden og få masser af inspiration til din garderobe.

1-48 of 50
1-48 of 50

Skil dig ud fra mængden med en Beck Söndergaard taske

Med en Beck Söndergaard taske kan du lynhurtigt give dit outfit et helt personligt præg, da deres tasker er unikke og ikke ligner andre på markedet. Her finder du både tasker til hverdag og fest, og derfor har du rig mulighed for at pifte outfittet op til enhver anledning.

Deres store udvalg giver dig desuden mulighed for at vælge netop den farverige taske, du bedst kan lide. Dermed kan du skille dig ud fra mængden, idet der er lav garanti for, at dem du møder, også vil have nøjagtig den taske, du har valgt.

 

Printede Beck Söndergaard tørklæder kan pifte ethvert outfit op

Har du en tendens til udelukkende at være iført sort tøj eller tøj i kedelige grålige/brunlige nuancer? Så kan et Beck Söndergaard tørklæde være et godt sted at starte, hvis du ønsker at bringe noget mere farve ind i din garderobe. Det er en mindre form for farvetilførsel, som hverken kræver den store omkostning eller den store omvæltning i garderoben. Tørklæderne gør det muligt for dig at starte i det små, og hvis du får smag for flere farver, kan du herefter bevæge dig ud i farverige trøjer, kjoler osv.

Det kan også være, at du i forvejen er typen, der bærer en masse farver, men derfor kan et tørklæde fra Beck Söndergaard altså stadig være en god investering. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe et endnu mere unikt og farverigt look, som vil fange folks blikke.

Så selvom tørklæderne fra Beck Söndergaard skiller sig meget ud fra andre tørklæder i form af dets farver og mønstre, så vil vi altså våge at påstå, at de stadig passer ind i mange forskellige typer garderober.

 

Øvrigt udvalg af accessories hos KYSTHUSET.com

Foruden tasker, tørklæder og strømper fra Beck Söndergaard har vi hos KYSTHUSET også et stort udvalg af øvrige accessories. Her kan du blandt andet finde diverse smykker fra mærker som Pernille Corydon og Ibu Jewels samt bælter fra Co’Couture, Depeche m.fl.

Er du på udkig efter accessories i en mere bred forstand, så anbefaler vi, at du klikker dig igennem vores forskellige kategorisider. Har du spørgsmål til nogle af vores accessories, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Dette gøres på mail kundeservice@kysthuset.com eller på telefon +45 42 40 52 07.