Beck Söndergaard

Beck Söndergaard

Hver sæson leverer Beck Søndergaard interessante musthaves inden for accessories, og derfor har vi hos KYSTHUSET altid et bredt udvalg fra dette skønne danske kvalitetsmærke. Særligt er de kendte for deres farverige tasker og printede tørklæder i de lækreste materialer, men kollektionerne omfatter også strømper, badetøj, huer og en masse andre accessories. 

19 vare(r)
19 vare(r)

Skil dig ud fra mængden med en Beck Søndergaard taske 

Med en Beck Søndergaard taske kan du lynhurtigt give dit outfit et helt personligt præg, da deres tasker er unikke og ikke ligner andre på markedet. Her finder du både tasker til hverdag og fest, og de giver dig rig mulighed for at pifte outfittet op til enhver anledning. 

Mærkets store udvalg giver dig desuden mulighed for at vælge netop den farverige taske, du bedst kan lide. Dermed kan du skille dig ud fra mængden. 

Ønsker du at pifte dit outfit op til enten hverdag eller fest? Så kan vi anbefale dig at ty til de farverige accessories fra Beck Søndergaard. Her skabes der designs med et legende og personligt udtryk, som kan bruges sæson efter sæson. Beck Søndergaard er et dansk brand, der blev lanceret i 2003. 

Printede Beck Søndergaard tørklæder kan pifte ethvert outfit op 

Har du en tendens til udelukkende at være iført sort tøj eller tøj i diskrete grålige/brunlige nuancer? Så kan et Beck Søndergaard tørklæde være et godt sted at starte, hvis du ønsker at bringe noget mere farve ind i din garderobe. Det er en diskret form for farvetilførsel, som hverken kræver den store omkostning eller den store omvæltning i garderoben. Tørklæderne gør det muligt for dig at starte i det små, og hvis du får smag for flere farver, kan du herefter bevæge dig ud i farverige trøjer, kjoler osv. 

Det kan også være, at du i forvejen er typen, der bærer en masse farver, men derfor kan et tørklæde fra Beck Søndergaard altså stadig være en god investering. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe et endnu mere unikt og farverigt look, som vil fange andres blikke. 

Selvom tørklæderne fra Beck Søndergaard skiller sig meget ud fra andre tørklæder via de unikke farver og mønstre, kan de stadigvæk let mikses ind i mange forskellige typer garderober. 

Brug for hjælp? 

Har du spørgsmål til nogle af vores accessories, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Dette gøres på mail kundeservice@kysthuset.com eller på telefon +45 42 40 52 07.