BECK SÖNDERGAARD

Beck Söndergaard

KYSTHUSET har altid et bredt udvalg af accessories fra Beck Søndergaard, som er et skønt dansk kvalitetsmærke. Særligt er de kendte for deres farverige tasker, strømper og printede tørklæder i de lækreste materialer.

10 varer

pr. side

Beck Søndergaard accessories❤︎

Ønsker du at pifte dit outfit op til enten hverdag eller fest? Så kan vi anbefale dig at ty til de farverige accessories fra Beck Søndergaard. Her skabes der designs med et legende og personligt udtryk, som kan bruges sæson efter sæson. 

Skil dig ud fra mængden med en Beck Søndergaard taske

Med en Beck Søndergaard taske kan du lynhurtigt give dit outfit et helt personligt præg, da deres tasker er unikke og ikke ligner andre på markedet. Her finder du både tasker til hverdag og fest, og de giver dig rig mulighed for at pifte outfittet op til enhver anledning. 

Mærkets store udvalg giver dig desuden mulighed for at vælge netop den farverige taske, du bedst kan lide. Dermed kan du skille dig ud fra mængden. 

Et printet Beck Søndergaard tørklæde kan pifte ethvert outfit op

Har du en tendens til udelukkende at være iført sort tøj eller tøj i diskrete grålige/brunlige nuancer? Så kan et Beck Søndergaard tørklæde være et godt sted at starte, hvis du ønsker at bringe noget mere farve ind i din garderobe. Det er en diskret form for farvetilførsel, som hverken kræver den store omkostning eller den store omvæltning i garderoben. Tørklæderne gør det muligt for dig at starte i det små, og hvis du får smag for flere farver, kan du herefter bevæge dig ud i farverige trøjer, kjoler osv. 

Det kan også være, at du i forvejen er typen, der bærer en masse farver, men derfor kan et tørklæde fra Beck Søndergaard altså stadig være en god investering. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe et endnu mere unikt og farverigt look, som vil fange andres blikke. 

Selvom tørklæderne fra Beck Søndergaard skiller sig meget ud fra andre tørklæder via de unikke farver og mønstre, kan de stadigvæk let mikses ind i mange forskellige typer garderober. 

Beck Søndergaard strømper 

Se dig om blandt vores store udvalg af Beck Søndergaard strømper, som findes i mange forskellige varianter. Du kan få ankelstrømper, ensfarvede strømper, mønstrede strømper og selvfølgelig de populærer strømper med glimmer. Hvem elsker ikke glimmerstrømper, som kan løfte ethvert outfit til nye højder. 

Hvem er Beck Søndergaard?

Beck Søndergaard er et dansk brand, der blev lanceret i 2003 af Lis Beck og Anna Søndergaard. Brandet har en stor kærlighed til farver og et kreativt skandinavisk design.  

Beck Søndergaard hos KYSTHUSET

På KYSTHUSETs Facebookside og Instagramprofil kan du søge inspiration til hvordan du kan style Beck Søndergaard accessories sammen med dit outfit både til hverdag og til fest. Hvis du har nogle spørgsmål til Beck Søndergaard styles må du endelige kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Hyppige spørgsmål til Beck Søndergaard

Har I Beck Søndergaard på tilbud eller har I en Beck Søndergaard rabatkode?

Ja, vi har ofte Beck Søndergaard accessories på tilbud, men ellers kan du altid få 10% kundeklubrabat, når du melder dig ind i KYSTHUSETs kundeklub. Rabatten gælder på ikke i forvejen nedsatte varer. Det bedste af det hele er at du får en 10% rabatkode hver eneste gang du handler hos os.  

Kan jeg få gratis fragt på Beck Søndergaard accessories? Har KYSTHUSET hurtig levering på Beck Søndergaard accessories? 

Ja, du får altid gratis fragt på Beck Søndergaard accessories, når du handler for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Du får hurtig levering på 1-2 hverdage til den nærmeste pakkepost.