Privatlivspolitik


Dataansvarlig

KYSTHUSET
Rosensgade 37
8300 Odder
CVR nr.: 35 90 56 77
Telefon: +45 42 40 52 07
Mail: kundeservice@kysthuset.com

KYSTHUSET håndterer alle personoplysninger i overensstemmelse med EU’s persondataforordning (GDPR - General Data Protection Regulation) gældende pr. 25. maj 2018.

GDPR kræver en større åbenhed og gennemsigtighed fra virksomheder i forhold til, hvordan de indsamler, lagrer og anvender persondata, samtidig med at der pålægges strengere grænser for anvendelse af persondata. GDPR har ligeledes til formål at beskytte dig og de persondata, som indsamles om dig når du er online.

Som kunde hos KYSTHUSET er du omfattet af den nye persondatalovgivning. Herunder kan du læse hvordan du er beskyttet, hvilke oplysninger vi indsamler og hvad vi bruger disse oplysninger til, samt hvad dine rettigheder er i den forbindelse.

Indsamling af personoplysninger
Dine personlige oplysninger indsamles af KYSTHUSET på følgende vis:

  • Når du foretager et køb på vores webshop
  • Når du tilmelder dig vores kundeklub og nyhedsbrev
  • Når du registrerer dig som kunde
  • Via cookies og IP-adresser når du benytter vores webshop

Brug af cookies og IP-adresser
Med henblik på løbende at forbedre vores webshop og din brugeroplevelse, kan vi følge med i hvilke områder der besøges på webshoppen, samt hvor længe vores besøgende opholder sig på de enkelte områder. Dette gøres ved hjælp af cookies og registrering af IP-adresser på de besøgendes computer. 

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Formålet med cookies på vores webshop er at gemme dine indstillinger, samt at måle din computers trafik på vores webshop når du er på besøg. Derudover bruges cookies til at målrette og frekvensstyre visning af annoncer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vores webshop anvender cookies fra Google Analytics og Facebook, og disse tredjeparter har adgang til at sætte cookies på vores webshop. 

Det er muligt at indstille din internetbrowser til at blokere for eller slette cookies. Det kan gøres på her:
http://minecookies.org/cookiehandtering. Vi betinger ikke din brug af vores webshop af at du accepterer cookies. Der kan dog være visse dele eller funktioner på webshoppen, som ikke kan benyttes hvis du slår cookiefunktionen fra. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her: 

IP-adresser
Som led i vores systemadministration registrer vi din IP-adresse. Det er ikke muligt for os at identificere dig som person via din IP-adresse.

Hvilke personoplysninger indsamles?
Når du foretager en bestilling på vores webshop indsamler vi navn, telefonnummer, e-mailadresse, postadresse og betalingsoplysninger. Vi kan ikke se dine betalingsoplysninger og gemmer aldrig disse. De bruges udelukkede til at gennemføre dit køb.

Derudover indsamler vi din e-mailadresse når du tilmelder dig vores kundeklub og nyhedsbrev.

Opretter du dig som kunde på vores webshop indsamler vi navn, e-mailadresse, telefonnummer og login. Vi kan ikke se dit password, og kan derved ikke logge ind som dig. Vi kan kun se dine oplyste kontaktinformationer bagved samt dine gennemførte bestillinger på vores webshop.

Formål med personoplysninger
Dine personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, samt til at forbedre din brugeroplevelse på vores webshop.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Dine personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 


Underretningspligt

Oplever KYSTHUSET et databrud, har virksomheden, ifølge artikel 31, pligt til at underrette den nationale persondatamyndighed (Datatilsynet). Dette skal gøres indenfor 72 timer og ligeledes underrette de berørte personer.

Dine rettigheder

Retten til adgang
Som en del af EU’s persondataforordning kan du til enhver tid kontakte KYSTHUSETs kundeservice og få oplyst hvilke personlige oplysninger vi har på dig. Du har ligeledes ret til at få disse oplysninger rettet, såfremt de er ukorrekte eller ufuldstændige.  

 

Retten til at blive glemt
Du kan til enhver tid kontakte KYSTHUSETs kundeservice og udøve din ret til at få slettet de personlige oplysninger vi har indsamlet om dig, undtagen i følgende situationer:

 

  • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
  • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt
  • Hvis du har foretaget en bestilling, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

 

Indsigt og klage
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.