Praktikant søges til webshop og butik i modebranchen

Praktikant søges til webshop og butik i modebranchen

Praktikant søges til webshop og butik i modebranchen

KYSTHUSET og KYSTHUSET.COM er i løbet af de seks år, der er gået siden opstarten af butikken blevet et kendt navn i modebranchen. Vi har brands som Mads Nørgaard, Lolly´s Laundry, Munthe, Second Female, Moss Copenhagen, Stine Goya, Co´couture, Neo Noir, Mos Mosh, og mange andre kendte mærker.

Vores webshop startede vi op for to et halvt år siden, og i dag er webshoppen større end butikken i omsætning og i rivende vækst.
Vi vil være blandt de bedste i Danmark online, og det kræver dygtige medarbejdere.

Mulige opgaver i praktikperioden:
Alt afhængig af hvor dine kompetencer og interesser ligger, kan du få mulighed for at arbejde med mange forskellige markedsføringsopgaver bl.a.:
- nyhedsbreve
- sociale medier
- Google annoncering
- influenceresamarbejde
- konverteringsoptimering af webshoppen
- kundeundersøgelser
- websiteanalyse
- grafisk materiale
- produktbeskrivelser

Det vi søger hos dig:
Du skal være mere end almindeligt kreativ, have sans for form og farve samt kunne skrive tekster og lettere grafiske opgaver. Du er fyldt med den nyeste viden inden for digital markedsføring via din uddannelsesmæssige baggrund, og brænder for at få lov til at være med til at bruge det, du har lært hos os.

Vi kan tilbyde:
Vi lover dig, at du vil få en interessant og afvekslende hverdag, du vil blive lyttet til, og er du er dygtig, kan du få væsentlig indflydelse på den måde, vi arbejder på i dag. Vi har en del ansatte, så du får flinke og dygtige kolleger at sparre med og en sjov hverdag, for der sker altid noget i KYSTHUSET.

Opstart:
Hvornår dit praktikophold starter er ikke afgørende for os, det vigtigste er, at der er et godt match mellem dine forventninger og det vi kan tilbyde.

Lyder det interessant? Så send en ansøgning til Ann R. Maack, indehaver af KYSTHUSET, på job@kysthuset.com

Fakta om KYSTHUSET:
Vi er en stor multibrandstore i Odder på 175 m2 med nogle af Danmarks mest kendte mærkevarer inden for tøj til kvinder og står også bag www.kysthuset.com, som i dag har en endnu større omsætning end butikken og er i rivende vækst. Butikken startede i efteråret 2014 helt fra bunden, og webshoppen blev startet op for to et halvt år siden, så vi har haft travlt ☺ KYSTHUSET Rosengade 36 8300 Odder