Job i Kysthuset

Praktikanter søges løbende til kendt webshop og butik i modebranchen

KYSTHUSET og KYSTHUSET.COM er i løbet af de seks år, der er gået siden opstarten af butikken blevet et kendt navn i modebranchen.
Vi har brands som Lolly´s Laundry, Munthe, Second Female, Moss Copenhagen, Stine Goya, Co´couture, Neo Noir, Mos Mosh, og mange andre kendte mærker.

Vores webshop startede vi op for to et halvt år siden, og i dag er webshoppen større end butikken i omsætning og i rivende vækst.
Vi vil være blandt de bedste i Danmark online, og det kræver dygtige medarbejdere.

Mulige opgaver i praktikperioden:
Vi har planer om at gøre visningen af de enkelte produkter mere visuelt interessant, og produktbeskrivelsen skal være mere fyldestgørende end i dag, og har også mange udviklingsplaner for vores markedsføring i det hele taget. Det kan også være du er mere interesseret i det analytiske og skriftlige arbejde med SEO, som vi også arbejder med eller noget helt trejde, som kan være relevant i forbindelse med drift og udvikling af en fashion webshop.

Det vi søger hos dig:
Du skal være mere end almindeligt kreativ, have sans for form og farve samt kunne arbejde med grafiske opgaver i Photoshop eller InDesign. Du interesserer dig for de sociale medier, skriftligeopgaver og har en holdning til, hvordan indholdet på disse kan optimeres. Du er fyldt med den nyeste viden inden for digital markedsføring via din uddannelsesmæssige baggrund, og brænder for at få lov til at være med til at bruge det, du har lært hos os.
Om dit praktikophold starter senere i 2020 eller i 2021 er ikke afgørende for os, det vigtigste er, at der er et godt match mellem dine forventninger som praktikant, og det vi kan tilbyde.

Vi lover dig, at du vil få en interessant og afvekslende hverdag, du vil blive lyttet til og hvis du er dygtig, kan du få væsentlig indflydelse på den måde, vi arbejder på i dag.
Vi har en del ansatte, så du får flinke og dygtige kolleger at sparre med og en sjov hverdag, for der sker altid noget i KYSTHUSET!

Lyder det interessant?

Så send en ansøgning til Ann R. Maack, indehaver af KYSTHUSET, på annmaack@gmail.com


Fakta om KYSTHUSET:
Vi er en stor multibrandstore i Odder på 175 m2 med nogle af Danmarks mest kendte mærkevarer inden for tøj til kvinder og står også bag www.kysthuset.com, som i dag har en endnu større omsætning end butikken og er i rivende vækst. Butikken startede i efteråret 2014 helt fra bunden, og webshoppen blev startet op for to et halvt år siden, så vi har haft travlt ☺

KYSTHUSET
Rosengade 36
8300 Odder