HANDELSBETINGELSER

Når du handler på KYSTHUSET.com gælder nedenstående handels- og leveringsbetingelser. Betingelserne er gældende ved salg af varer fra KYSTHUSET til kunder, såfremt der er tale om handel med forbrugere over 18 år eller samtykke fra forældre eller værge, hvis køber er under nævnte aldersgrænse.

 

OM KYSTHUSET

KYSTHUSET er både en fysisk tøjforretning og en webshop, der forhandler tøj, sko, tasker og accessories til kvinder.

Adresse: 
KYSTHUSET
Rosensgade 37
8300 Odder

CVR nr.: 42 97 48 70
Virksomheden er registeret i Danmark ifølge dansk lovgivning.   

Webshop adresse: KYSTHUSET.com

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 4240 5207 eller e-mail [email protected].   

KØB OG ORDREBESTILLING

For at foretage et køb på KYSTHUSET.com skal du indtaste dine personlige oplysninger; for- og efternavn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, som bliver behandlet med 100 % fortrolighed, og aktivt krydse af at du har læst og accepteret nedenstående handelsbetingelser og eventuelle abonnementsbetingelser.

Når ordre er godkendt, vil du kort tid efter modtage en e-mail med din ordrebestilling på den angive e-mailadresse. Vær derfor venligst opmærksom på at den angivne e-mailadresse er indtastet korrekt.

Beløbet af dit køb bliver trukket på din konto, når ordren afsendes. 

BETALING OG PRISER

På KYSTHUSET.com betaler du med danske kroner (DKK) og du kan betale med følgende betalingskort:

Dankort, VisaDankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express.

Derudover kan du betale med Mobilepay Online og Viabill. Ønskes at anvende Viabill som betalingsmiddel, henviser vi til Viabills handelsbetingelser som ses ved at klikke HER

Du kan også læse mere om VIABILL lige HER

Kort tid efter at betalingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på email til den email-adresse du har angivet. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

I forbindelse med KYSTHUSETs afsendelse af en ordre, vedlægges en faktura, som indeholder oplysninger om datoen for afsendelse af ordren, det totale beløb som er opkrævet hos kunden, samt hvilken betalingstype anvendt som betaling. Faktura / faktura nr. bedes altid anvendt ved returnering eller reklamation. 

Alle priser på KYSTHUSET.com er i danske kroner (DKK), og er dagspriser som opdateres løbende. Totalbeløbet af et køb er inklusiv dansk moms samt andre danske afgifter. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl på webshoppen. 

FRAGT OG LEVERING

Varer købt på KYSTHUSET.com leveres til den af kunden oplyste leveringsadresse i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland. De bestilte varer pakkes og sendes hurtigst muligt – vi tilstræber at sende din ordre samme dag ved bestilling inden kl. 14.30 (hverdage), eller senest den næstfølgende hverdag. Leveringstiden er normalt 1-4 hverdage.

I tilfælde af midlertidigt udsolgte varer, udsalg, forsinkelse fra leverandør eller lignende, kan der undtagelsesvis påregnes en længere leveringstid, hvorfor vi forbeholder os en ret til en forlænget leveringstid. Denne regnes fra den dag kunden har gennemført ordren og betalingen og ordrebestillingen er afsendt af KYSTHUSET.

Forsendelser sker med GLS, og kan afhentes hos en pakkeshop nær dig eller sendes til en privatadresse. Fragt koster 29 DKK ved levering til pakkeshop og 39 DKK ved levering til privatadresse. Du kan også vælge gratis afhentning i vores butik i Odder. 

KYSTHUSET kan ikke drages til ansvar for forsinkelser med GLS eller øvrige transportører. Al pakkepost sendt med GLS har Track & Trace nummer, der står på den ordrebestilling du modtager via e-mail. 

FORTRYDELSESRET OG OMBYTNING

Ifølge Forbrugeraftaleloven kan køber uden begrundelse fortryde sit online køb inden for 14 dage efter den dag, køber har modtaget sin vare. Hvis køber ønsker at fortryde sit køb, bedes køber udfylde og vedlægge medsendte returseddel i pakken og sende pakken retur med den vedlagte returlabel. Der skal altid bedes om en kvittering for indlevering af returpakken for at der kan søges erstatning hos transportøren i tilfælde af at pakken ikke når frem til KYSTHUSET.

Fortrydelsesretten gælder ikke specielfremstillede varer, f.eks. varer med specielle mål såsom varer tilpasset hos vores skrædder. 

Ønsker en kunde at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, gøres dette ved at lave en ny ordre på webshoppen, så er kunden sikker på at varen ikke bliver udsolgt i mellemtiden. Ombytning af varer noteres på den medfølgende returseddel og herefter lægges en ny ordre. Så snart vi modtager kundens returvare bliver beløbet for den første vare, overført til kundens konto. Det kan tage op til 4-5 hverdage før pengene kan ses på købers konto.

Køber har mulighed for at komme ind i butikken i Odder og få en vare byttet til en anden størrelse eller farve, såfremt denne er på lager. Faktura fra webordre bedes medbragt.  

RETURNERING AF VARER

Varer der ønskes returneret til KYSTHUSET må ikke være brugte, slidte, eller vasket. Varerne skal returneres med originale hængmærker mm. Sko skal sendes retur i den originale æske i sin oprindelige stand. Der må ikke sættes etiketter mm. udenpå skoæsken. Der vil blive opkrævet et gebyr, hvis sko returneres i en beskadiget æske, eller uden den originale æske. Ved returnering af smykker skal den plomberede emballage returneres ubrudt. 

Prisen for returnering af varer er 29 DKK.

Så snart en returvare er modtaget hos KYSTHUSET, tilbagebetales beløbet på det kort, der blev brugt til at købe varen med. Dette kan tage op til 4-5 hverdage før pengene kan ses på købers konto. 

Såfremt en returneret vare ikke dukker op, er det købers ansvar at bevise afsendelsen. Har køber ikke gemt kvitteringen, har KYSTHUSET.com ikke pligt til at foretage tilbagebetalingen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. 

Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. I så fald vil KYSTHUSET blive pålagt en ekstra fragtomkostning og denne omkostning vil blive modregnet returvarernes pris.

Ved returnering i butikken i Odder, af en vare købt på webshoppen, bedes den medfølgende faktura medbringes. Personalet i butikken tager imod varen og kan efter individuelt ønske, udbetale pengene eller få pengene sendt retur til den anvendte konto. 

REKLAMATIONSRET

Der forekommer 24 måneders reklamationsret på produkter købt hos KYSTHUSET og på webshoppen KYSTHUSET.com. Går en vare, mod forventning, i stykker, repareres varen vederlagsfrit af KYSTHUSET eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Reklamationsretten dækker ikke groft misbrug eller forkert håndtering. Såfremt du ønsker at reklamere, skal dette gøres inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen. 

Reklamation angående eventuelle fejl og mangler skal meddeles KYSTHUSET så snart disse konstateres efter varens modtagelse. 

Køber bedes kontakte KYSTHUSETs kundeservice på telefon +45 42 40 52 07 (hverdage mellem 9-15) eller sende en e-mail til [email protected], gerne med billeder af fejl eller mangler, hvorefter der kan aftales nærmere.

Varer med reklamationer bedes sendt til: 
KYSTHUSET, www.kysthuset.com
Rosensgade 37
8300 Odder

KUNDEKLUB MED MEDLEMSFORDELE

KYSTHUSETs kundeklub er gratis at tilmelde sig og der sendes løbende nyhedsbreve ud, hvor de tilmeldte modtager informationer om nyeste trends, sæsonens mode, nyheder på webshoppen og i butikken, styling tips, tilbud fra webshoppen, hvornår der er udsalg, konkurrencer og meget mere. 

Som medlem af KYSTHUSETs kundeklub får man 10% rabat, som man kan bruge hver gang man shopper på KYSTHUSET.com (gælder kun varer til normalpris).

FORTROLIGHEDSPOLITIK

KYSTHUSET forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. KYSTHUSET vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Når du handler på webshoppen KYSTHUSET.com skal du oplyse dit fulde navn, din adresse, dit telefonnummer og din email adresse. Dine personoplysninger bliver udelukkede brugt i forbindelse med en ordre, og alle personoplysninger bliver behandlet med 100 % fortrolighed og i overensstemmelse med persondataloven. 

GDPR

KYSTHUSET håndterer alle personoplysninger i overensstemmelse med EU’s persondataforordning (GDPR - General Data Protection Regulation) gældende pr. 25. maj 2018. Læs mere om KYSTHUSETs privatlivspolitik og databeskyttelse her.

I forbindelse med en returnering eller ombytning af varer gemmer KYSTHUSET den returformular, som kunden sender med i returpakken, fakturaen kunden medbringer ved ombytning, samt en kopi af den kvittering KYSTHUSET sender til kunden, i 3-4 måneder. Dette gør KYSTHUSET udelukkede for at kunne sikre, at alt er som det skal være, og kunden har modtaget det rigtige beløb. Alle personlige oplysninger gemmes bag adgangskoder og aflåste forhold.

SIKKER HANDEL

KYSTHUSET.com kan aldrig trække et større beløb, end det kunden har godkendt ved betaling, og der opkræves ligeledes ikke gebyr for betalingstransaktionen. Det anvendte betalingssystem er godkendt af PBS og i overensstemmelse med forbrugerombudsmandens vejledning om brug af betalingskort ved fjernsalg.  

Dette betyder blandt andet, at de oplysninger, som kunden har afgivet i forbindelse med en betalingstransaktion, er beskyttet ved kryptering, og disse kan således kun aflæses af PBS, hvorved kundens kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ikke gemmes i forretningens systemer. 

SSL CERTIFIKAT

KYSTHUSET.com er beskyttet med et SSL certificat, hvilket vil sige at webshoppen er et sikkert sted at handle. SSL står for Secure Socket Layer, der er en krypteringsprotokol som sikrer at kun afsender og modtager kan læse den information der sendes imellem dem. Du kan se at KYSTHUSET.com har et SSL certifikat ved at der indgår https:// i webadressen. 

COOKIES

Der anvendes cookies på KYSTHUSET.com med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, hvilket dermed også gør dit besøg så nemt som muligt for dig. Cookies er en samling data, som et website gemmer via din browser på din computer. Gemte cookies kan kun læses af det website/webshop, hvor de kommer fra.

Formålet med cookies er at indentificere brugerne og derved tilpasse deres besøg, fx hvis brugerne har indtastet informationer, så kommer de frem når samme bruger indtaster sit navn. Cookies indeholder ikke oplysninger som kan bruges til at kontakte brugeren per telefon, email eller anden vis. Du kan vælge at acceptere cookies eller ej, og kan til en hver tid slette cookies fra din computer - hvordan afhænger af din browser. Læs mere om cookies her.

FORBEHOLD

KYSTHUSET.com tager forbehold for udsolgte varer, eventuelle pris- og trykfejl, force majeure, valutaændringer, afgiftsændringer og leveringssvigt.