RETUR OG BYTTE

Her finder du alt du skal vide om retur og bytte af tøj, sko og accessories shoppet hos KYSTHUSET. 

BYTTE OG RETUR

Ifølge Forbrugeraftaleloven kan du uden begrundelse fortryde dit online køb inden for 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, bedes du inden udløbet af de 14 dage sende varen retur til KYSTHUSET. Varer der ønskes returneret til KYSTHUSET må ikke være brugt, slidt, eller vasket. Varerne skal returneres med originale hængemærker, original smukkeæske mm. Sko skal sendes retur i den originale æske i sin oprindelige stand. Der må ikke sættes etiketter mm. udenpå skoæsken. Der vil blive opkrævet et gebyr, hvis sko returneres i en beskadiget æske, eller uden den originale æske.

HVORDAN RETURNERER JEG VAREN?

I din tilsendte pakke medfølger en returlabel, som du sætter på din pakke. Denne gælder som returporto. Den vedlagte returseddel udfyldes med oplysning om ordrenummer, personlige oplysninger og anførsel af hvilke varer som returneres og retursedlen vedlægges i pakken. Pakkes sendes herefter med GLS. OBS der medsendes IKKE returlabels til ordrer til levering udenfor Danmarks grænser.

HVORDAN BYTTER JEG VAREN?

Hvis du ønsker din vare byttet til fx en anden størrelse, sendes varen retur til os som beskrevet ovenfor. Herefter lægger du en ny ordre. På denne måde mindskes risikoen for at varen/størrelse/andet blive udsolgt inden du får mulighed for at få bytteønsket registreret hos os. 

HVAD KOSTER DET AT SENDE VAREN RETUR?

Det koster 29,- at sende en pakke retur til os. Dette beløb fratrækkes det beløb som krediteres til dig når vi modtager dine returvarer

Det koster 0,- at sende en pakke retur til os, hvis du ønsker at bytte til en anden vare. Når pakken er kommet retur hos os, og du har lagt en ny ordre på den ønskede vare, sender vi dig en ny pakke med den/de ønskede varer. 

Så snart vi har modtaget din returvare, tilbagebetales beløbet på det kort der blev brugt til at købe varen med. Vær dog opmærksom på, at der kan gå optil 5-6 hverdage før pengene kan ses på kontoen. Såfremt en returneret vare ikke dukker op, er det købers ansvar at bevise afsendelsen. Gem altid det anførte pakkenummer på pakkelabelen som du sender retur med og få altid en kvittering for indlevering når du afleverer pakken til forsendelse. Har du ikke gemt kvitteringen, har KYSTHUSET.com ikke pligt til at foretage tilbagebetaling for den mistede vare. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. 

KAN JEG RETURNERE ELLER OMBYTTE EN VARE I BUTIKKEN?

Du må gerne returnere varer købt på webshoppen, i butikken. Ved returnering i butikken i Odder af en vare købt på webshoppen, SKAL den medfølgende kvittering medbringes. Personalet i butikken tager imod varen og din kvittering og udbetaler beløbet.

KONTAKT OS

Har du brug for vejledning eller har tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 42405207 eller [email protected] 

GDPR - PERSONDATAPOLITIK

I forbindelse med din returnering eller ombytning gemmer vi den returformular, som du sender med i din returpakke, kvitteringen du medbringer ved ombytning, samt en kopi af den kreditnota vi sender til dig, i 3-4 måneder. Dette gør vi udelukkede for at kunne sikre os, at alt er som det skal være, og du har modtaget det rigtige beløb.

FORTRYDELSESRET

Ifølge Forbrugeraftaleloven kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, bedes du inden udløbet af de 14 dage sende varen retur til KYSTHUSET ved brug af den medsendte returlabel.

REKLAMATION

Der forekommer 24 måneders reklamationsret på produkter købt hos KYSTHUSET og på webshoppen KYSTHUSET.com. Går en vare, mod forventning, i stykker, repareres varen vederlagsfrit af KYSTHUSET eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Reklamationsretten dækker ikke groft misbrug eller forkert håndtering. Såfremt du ønsker at reklamere, skal dette gøres inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen. 

Reklamation angående eventuelle fejl og mangler skal meddeles KYSTHUSET så snart disse konstateres efter varens modtagelse. Køber bedes kontakte KYSTHUSETs kundeservice på telefon +45 42 40 52 07 (hverdage mellem 09.00-15.00) eller send en e-mail til [email protected], hvor der kan aftales nærmere.

Varer med reklamationer bedes sendt til: 
KYSTHUSET
Rosensgade 37
8300 Odder