Retur og bytte

RETURNERING AF VARER

Ifølge Forbrugeraftaleloven kan du uden begrundelse fortryde dit online køb inden for 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, bedes du inden udløbet af de 14 dage sende varen retur til KYSTHUSET. 

Varer der ønskes returneret til KYSTHUSET må ikke være brugt, slidt, eller vasket. Varerne skal returneres med originale hængemærker mm. Sko skal sendes retur i den originale æske i sin oprindelige stand. Der må ikke sættes etiketter mm. udenpå skoæsken. Der vil blive opkrævet et gebyr, hvis sko returneres i en beskadiget æske, eller uden den originale æske. Ved returnering af smykker skal den plomberede emballage returneres ubrudt. 

Prisen for returnering af varer er 39 DKK.

Du skal selv udfylde dine oplysninger og printe returformular og returlabel. Dette gøres nemt og hurtigt på returportalen. Gå til returportalen

Så snart vi har modtaget din returvare, tilbagebetales beløbet på det kort, der blev brugt til at købe varen med. Vær venligst opmærksom på at det kan tage op til 4 hverdage før pengene kan ses på din konto. 

Såfremt en returneret vare ikke dukker op, er det købers ansvar at bevise afsendelsen. Har forbrugeren ikke gemt kvitteringen, har KYSTHUSET.com ikke pligt til at foretage tilbagebetalingen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare.


RETURNERING I BUTIKKEN


Ved returnering i butikken i Odder, af en vare købt på webshoppen, bedes den medfølgende faktura medbringes. Personalet i butikken tager imod varen og din faktura, men kan ikke udbetale pengene tilbage i butikken, da dette sker via overførsel til det kort du har købt varen med gennem webshoppen.  Vær venligst opmærksom på at det kan tage op til 4 hverdage før pengene kan ses på din konto. 
 

GRATIS OMBYTNING TIL ANDEN STØRRELSE ELLER FARVE

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, bedes du lave en ny ordre på webshoppen, så du er sikker på at varen ikke bliver udsolgt i mellemtiden. Derefter kontakter du kundeservice, på mail kundeservice@kysthuset.com eller telefon +45 42 40 52 07 mellem 11 - 13 alle hverdage, som vil sende en returfragtseddel til dig på mail, som du kan printe ud og bruge til at returnere den vare du ønsker at bytte. Så snart vi modtager din returvare bliver beløbet du købte den første vare for, overført til din konto. Vær venligst opmærksom på at det kan tage op til 4 hverdage før pengene kan ses på din konto.


GRATIS OMBYTNING I BUTIKKEN

Du har mulighed for at komme ind i butikken i Odder og bytte din vare til en anden størrelse eller farve.  Medbring venligst din faktura. 

GDPR - PERSONDATAPOLITIK

I forbindelse med din returnering eller ombytning gemmer vi den returformular, som du sender med i din returpakke, fakturaen du medbringer ved ombytning, samt en kopi af den kreditnota vi sender til dig, i 3-4 måneder. Dette gør vi udelukkede for at kunne sikre os, at alt er som det skal være, og du har modtaget det rigtige beløb.

FORTRYDELSESRET

Ifølge Forbrugeraftaleloven kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, bedes du inden udløbet af de 14 dage sende varen retur til KYSTHUSET ved at hente og udfylde returformular, som printes sammen med returlabel på vores returportal her.

REKLAMATION

Der forekommer 24 måneders reklamationsret på produkter købt hos KYSTHUSET og på webshoppen KYSTHUSET.com. Går en vare, mod forventning, i stykker, repareres varen vederlagsfrit af KYSTHUSET eller leverandøren, såfremt original kvittering vedlægges. Reklamationsretten dækker ikke groft misbrug eller forkert håndtering. Såfremt du ønsker at reklamere, skal dette gøres inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen. 

Reklamation angående eventuelle fejl og mangler skal meddeles KYSTHUSET så snart disse konstateres efter varens modtagelse. Køber bedes kontakte KYSTHUSETs kundeservice på telefon +45 42 40 52 07 (hverdage mellem 11-13) eller send en e-mail til kundeservice@kysthuset.com, hvor der kan aftales nærmere.

Varer med reklamationer bedes sendt til: 
KYSTHUSET
Rosensgade 37
8300 Odder