KYSTHUSET WEBSHOP KUNDEKLUB

Opret en kundekonto i KYSTHUSET webshop og få 10 % rabat på ALT*

NÅR DU ER LOGGET IND PÅ DIN KUNDEKONTO KAN DU

  • Automatisk få 10 % rabat på alle varer til fuld pris i alle ordrer*

  • Lægge alle dine yndlingsprodukter på en ønskeseddel som altid er gemt og som kan deles via email

  • Se alle dine tidligere ordrer

  • Benytte særlige kundeklubtilbud fremsendt i nyhedsbreve m.v.

SÅDAN GØR DU

Klik på "Log ind" i øverste højre hjørne af shoppen

Vælg herefter "Opret en konto" og indtast dine oplysninger samt en selvvalgt adgangskode

Vi trækker automatisk 10 % rabat fra dine varer i checkout (varer til normalpris) når du er logget ind

Ja tak, jeg vil gerne være med i KYSTHUSET webshop kundeklub og modtage nyhedsbreve samt få 10% i rabat på mine køb på alle varer til normalpris.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og få kontoen slettet

 
 
MEDLEMSFORDELE

Samtidig med 10 % rabat på ALLE dine ordrer modtager du vores nyhedsbrev med de seneste modenyheder og trends inden for tøjsko og accessories. Vi inspirerer dig til, hvordan tøj kan styles, og du får sneakpeaks med nyheder og tilbud før alle andre. Derudover får du mulighed for at deltage i spændende konkurrencer. 

BEMÆRK at du skal tilmelde dig kundeklubben før du starter med at købe dine varer, hvis du ønsker at benytte rabatten på dit første køb. KYSTHUSET webshop kundeklub er gratis at tilmelde sig og gratis at være medlem i, og vi sender løbende nyhedsbreve, ca. to til fire om måneden.

BEMÆRK! KYSTHUSET webshop kundeklub vedrører kun køb på vores online webshop og IKKE i den fysiske butik i Odder. Ønsker du at være medlem af kundeklubben i den fysiske butik, kan du melde dig ind, når du foretager køb i butikken. Her får du også 10 % i rabat på alle ikke nedsatte varer. Bonus optjent i kundeklubben i den fysiske butik kan ikke anvendes til køb på webshoppen.

HVIS DU IKKE VIL VÆRE MED MERE
Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du nemt afmelde dig. Det gør du ved at trykke afmeld i bunden på et af de udsendte nyhedsbreve. Du melder dig samtidig ud af KYSTHUSET webshop kundeklub og mister dermed de ovennævnte fordele. 

KONTAKT KYSTHUSET WEBSHOP KUNDEKLUB

Har du spørgsmål vedrørende KYSTHUSET webshop kundeklub kan du kontakte os via e-mail kundeservice@kysthuset.com eller på telefon +45 42 40 52 07 (alle hverdage mellem 12 - 14).