JULESHOPPING

jul

Det er tid til at shoppe julegaver hos KYSTHUSET

Men hvornår kommer de bestilte gaver frem, og hvor længe kan de byttes? Dét og meget andet får du svar på her på siden, hvor vi har samlet nyttig information om juletidens indkøb hos KYSTHUSET.

  • Vi bytter gaver til og med 7. januar
  • Vi tilbyder byttemærke til din vare
  • Vi laver gavekort, der kan printes eller tilsendes
  • Vi giver gratis fragt til pakkeshop ved køb over 399,-
  • Vi medsender returlabel
  • Vi anbefaler, at du bestiller dine julegaver senest kl. 12.00 den 20. december

Hvor hurtigt kan jeg få min pakke?

Bestilte varer pakkes og sendes hurtigst muligt. Vi tilstræber at sende din ordre samme dag, såfremt den er bestilt inden kl. 13.30 på hverdage. Ellers afsendes pakken den næstfølgende hverdag.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage. Juletravlhed kan dog forekomme, hvorfor vi forbeholder os retten til forlænget leveringstid. Ved køb over 399 DKK sendes pakken fragtfrit til pakkeboks/pakkeshop. Ved køb under 399 DKK koster fragten 39 DKK.

Vil du være sikker på, at din pakke kommer frem inden juleaften, bør du bestille den på webshoppen senest mandag den 20. december inden kl. 12.00. Du kan også vælge at afhente din ordre i vores butik i Odder og dermed slippe for ventetiden og evt. fragtgebyr. I så fald vælger du blot denne afhentningsform, når du går til kassen på webshoppen.

Kan jeg spore min pakke?

 Pakkepost sendt med GLS har altid et Track & Trace-nummer, som står på den leveringsbekræftelse, du modtager via e-mail. Er du i tvivl om, hvor langt din pakke er nået, kan du spore den ved at indtaste dit Track & Trace-nummer her.

Kan jeg få min gave pakket ind?

 Det gør du ved at sætte kryds i boksen " ja tak til gaveindpakning", når du går til kassen for at gennemføre dit køb. Vi pakker din gave smukt ind og skriver gerne en hilsen, hvis du ønsker det. Bemærk, i perioden omkring Black Friday medsender vi gaveindpakning til din vare, hvis du ved bestilling noterer, at den er til en gave. 

Hvordan bytter jeg/gavemodtageren gaven hos jer?

I din tilsendte pakke medfølger en returlabel, som du eller gavemodtageren sætter på pakken. Denne gælder som returporto til en værdi af 39.- som modregnes den vare som returneres. Den vedlagte returseddel udfyldes og vedlægges i pakken.

OBS: Der medsendes IKKE returlabels til ordrer, der leveres uden for Danmarks grænser.

Kan jeg bytte til en anden størrelse eller vare via webshoppen?

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden størrelse kan det gøres gratis, ved at notere byttekode 2 (Har lagt ny ordre til bytte) på din returseddel og herefter lægger du hurtigst muligt en ny ordne på webshoppen på den samme vare i den ønskede størrelse. Således mindsker du risikoen for, at den ønskede vare eller størrelse bliver udsolgt, inden dit bytteønske bliver registreret hos os. 

Hvor længe kan jeg bytte min vare?

Ifølge Forbrugeraftaleloven kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, bedes du inden udløbet af de 14 dage sende varen retur til KYSTHUSET ved brug af den medsendte returlabel.

Hvad koster det at returnere en vare?

Det koster 39,- at sende en pakke retur til os. Dette beløb fratrækkes det beløb, som krediteres til dig, når vi modtager dine returvarer.

Det koster 0,- at sende en pakke retur til os, hvis du ønsker at bytte til en anden vare. Når pakken er kommet retur til os, og du har lagt en ny ordre på den ønskede vare, sender vi dig en ny pakke med den/de ønskede varer.

Hvornår er pengene tilbage på min konto?

Så snart vi har modtaget din returvare, tilbagebetales beløbet på det kort, der blev brugt til at købe varen med.  Såfremt en returneret vare ikke dukker op hos os, er det købers ansvar at bevise afsendelsen. Gem derfor altid det anførte pakkenummer på din returlabel, og få altid en kvittering for indlevering af pakken til forsendelse. Har du ikke gemt kvitteringen, har KYSTHUSET ikke pligt til at foretage tilbagebetaling for den mistede vare. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare.

Kan jeg returnere eller ombytte en webshopvare i butikken?

Du må gerne returnere varer købt på webshoppen i butikken. Ved returnering i butikken i Odder bedes du medbringe din tilsendte faktura eller fremvise den på telefon. Personalet i butikken tager imod varen og din faktura og kan derefter udbetale dig pengene for de returnerede varer. Hvis pengene ønskes refunderet til det anvendte betalingskort, skal dette blot fortælles til butikkens personale. Du er også meget velkommen til at få din vare byttet i butikken - udvalget her er ligeså stort som online.

Kundeservice hjælper dig med glæde

Har du brug for vejledning, eller er du i tvivl om noget? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 42 40 52 07 eller kundeservice@kysthuset.com. Pga. travlhed kan der være perioder, hvor vi ikke kan besvare telefonen. Send da i stedet en mail til os, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

    

 

2 vare(r)
2 vare(r)