BLACK FRIDAY ❤

BLACK FRIDAY ❤

Shop vilde Black Friday-tilbud hos KYSTHUSET

-25-36% på udvalgt Billi bi > klik her

-25% på udvalgt Angulus > klik her

-25% på lækkert Rabens Saloner > klik her

-25% på masser af Munthe > klik her

-25% på alt Bisgaard Women's Project  > klik her

-25% på masser af lækkert Mos Mosh > klik her

-25% på masser af Lolly's Laundry > klik her

-25% på næsten alt Mads Nørgaard > klik her

-25% på alt MDK > klik her

-25% på alt Unmade Copenhagen > klik her

-25% på alt Rainkiss > klik her

-25% på alt Hultquist > klik her

-25% på alt tøj fra Sofie Schnoor > klik her

-25% på alt Black Colour > klik her

-25% på udvalgt Gai + Lisva > klik her 

-25% på alt Sneaky Fox > klik her

-25% på alt Beck Söndergaard > klik her

-25% på alt Ibu Jewels > klik her

-25% masser af Moss Copenhagen > klik her

-25% på udvalgt Gossia > klik her

-25% på masser af Rue de Tokyo > klik her

-25% på alt Nué Notes > klik her

-25% på alt Black Colour > klik her

-25% på alt Ibu Jewels > klik her

-25% på alt Nue Notes > klik her

-25% på alt Five Units > klik her

-25% på alt Beck Söndergaard > klik her

-25% på masser af IVY Copenhagen > klik her

-25% på alt Treasure Atelier > klik her

-25% på masser af AmericanDreams > klik her

-25% på alt Rosemunde > klik her 

-25% på masser af Bruuns Bazaar >  klik her

-25% på alt Stine A > klik her

-25% på alt Pieszak > klik her

-25% på udv. Second Female > klik her

-25% på udv. Project AJ117 > klik her

-25% på alt Lee Jeans > klik her

-25% på alt Global Funk > klik her 

-25% på alt Moshi Moshi Mind > klik her

-25% på masser af Markberg > klik her

-25% på alt Pernille Corydon > klik her

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til alle vores gode tilbud som en af de første!
Tilmeld dig lige >> HER

Da vi ved, at I altid venter utålmodigt på opstarten af Black Friday, starter KYSTHUSET tidligt med vores fantastiske Black Friday Weeks kampagne. Opstart mandag d. 15/11 hvor de første mærker sættes ned, og i løbet af de næste to uger kommer der dagligt flere og flere mærker med i kampagnen. På selve dagen, den 26/11, er alle mærker nedsat, med ganske få undtagelser. Nyheder og basisvarer fra nogle mærker er ikke med i kampagnen.

Du kan spare 25 % på de mærker, vi sætter ned løbende, og denne rabatprocent ændres IKKE i løbet af disse uger, så du behøver ikke at vente med at købe til selve Black Friday dagen. Vi sender løbende nyhedsbreve ud, så du bliver orienteret om, hvad der nu bliver nedsat.

I vores Black Friday Weeks kampagne kan du shoppe en masse  mærkevaretøjsko og accessories med 25% rabat fra populære brands som Mos Mosh, Munthe, Neo Noir, Bruuns Bazaar, Lollys Loundry, Rabens Saloner, Stine Goya, Second Female, Billi Bi, Markberg og mange flere.

Se alle KYSTHUSETS lækre brands her.

Masser af styles hos KYSTHUSET Black Friday 2020

Der vil være et hav af fede styles at vælge imellem, så leder du eksempelvis efter gode tilbud på kjoler, jeans, blazers, nederdele, bluser, skjorter, tasker mv. kan du med fordele holde øje med Kysthuset.com eller besøge KYSTHUSETS butik på gågaden i Odder. Black Friday-tilbuddene vil nemlig være at finde begge steder og vil ligge på minus 25 %, men vi har også masser af frasorterede varer, som er nedsat med op til 60 %, så gør dig klar til at gøre årets måske bedste køb hos KYSTHUSET.

Gode tilbud på Mos Mosh Black Friday 2020

Mos Mosh er en af vores mest populære mærker, og derfor vil du selvfølgelig også finde gode Black Friday-tilbud på Mos Mosh på Kysthuset.com og i butikken. Vi har udvalgt nogle superlækre styles, der kan leve længe i klædeskabet, og som nemt kan gå hen og blive dine nye Mos Mosh favoritter. Tilbuddene kan vi endnu ikke offentliggøre, men vi kan roligt sige: Glæd dig til Black Friday 2020.

Black Friday-tilbud på mange populære mærker

Udover Mos Mosh tilbud finder du masser af andre lækre mærkevarer på tilbud Black Friday 2020. Der bliver noget for enhver smag, og er det ikke tøj, du leder efter, kan du se frem til at dykke ned i KYSTHUSETS skarpe tilbud på udvalgte accessories som taskerbæltertørklæder, strømper og smykker.

Få procenter på tøj, der ikke er på tilbud

Har du forelsket dig i et par leggings, en strikbluse eller noget helt tredje, der ikke er på tilbud? Så er det en god idé at tilmelde dig KYSTHUSETS kundeklub. Her får du altid 10% rabat på alle varer, der ikke er nedsatte, og derudover får du mulighed for at benytte særlige kundeklubtilbud fremsendt i nyhedsbreve. Tilmeld dig kundeklubben her.

Skal din vare pakkes ind?

Er dine Black Friday-køb til gaver? Så medsender vi flot gaveindpakning til din vare. Du skal blot notere ved bestilling, at din vare er til en gave. Det gør du ved at sætte kryds i boksen " ja tak til gaveindpakning", når du går til kassen for at gennemføre dit køb.

Hvis flere gaver skal pakkes ind, anføres dette i kommentarfeltet samme sted.

Gaver købt til Black Friday og jul, byttes indtil 7. januar. Vi bytter både i butikken i Odder og på Kysthuset.com. Benyt den medsendte returlabel, hvis gaven skal byttes eller returneres. Udfyld returformularen og vedlæg denne. Returnering koster 39 kr. Bytning til anden størrelse eller vare er GRATIS. Vi giver samtidig gratis fragt ved køb over 399,-. Ved bytning i butik skal faktura fremvises på tlf. eller medbringes på papir.

Har du spørgsmål?

Så send en mail til kundeservice eller giv os et kald på henholdsvis kundeservice@kysthuset.com eller tlf. +45 42 40 52 07. Vi sidder også klar til at hjælpe på Instagram og Facebook.