Tørklæder

Tørklæder er en enestående accessory til dit outfit og hos KYSTHUSET er du altid opdateret med den nyeste mode og tendenser, så du er up to date i tørklædernes verden. Her på siden finder du et bredt udvalg af både spændende nyheder og gode tilbud på tørklæder fra udvalgte og populære brands.

10 varer

pr. side

Tørklæder til året rundt❤︎

Shop amok i KYSTHUSETs store sortiment af tørklæder og halstørklæder. Det brede udvalg gør at du kan finde et tørklæde eller halstørklæde til enhver anledning, hvad enten det er sommer eller vinter, kolde eller varme dage. Tørklæder kan bindes om halsen i et væld af muligheder med mange alsidige formål - pynt, varme, sjal over skuldrene eller noget helt fjerde. 

Et tørklæde, som passer til din personlige stil 

Vælg mellem tørklæder i mange smukke farver, mønstre og print alt efter hvad lige præcis du søger. Måske du leder efter et tørklæde til et specifikt outfit i en nøje udvalgt farve eller et mere nedtonet tørklæde, som du kan bruge til ethvert outfit. Tørklæder bliver lavet i mange forskellige materialer og hos KYSTHUSET kan du for eksempel shoppe tørklæder af bomuld, cashmere, modal, uld, silke, viskose og polyester alt efter hvilke egenskaber dit tørklæde skal have. Der er nemlig stor variation i tykkelsen og ikke mindst størrelsen på tørklæderne. 

Hyppige spørgsmål til tørklæder:

Har KYSTHUSET tørklæder på tilbud eller har I en rabatkode?

Ja, vi kører af og til tilbud på tørklæder hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har tørklæder på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på tørklæder? Har KYSTHUSET hurtig levering?

Ja, du kan altid få gratis fragt på tørklæder, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.