Skulder & Rygtasker

En skuldertaske er bare en sikker vinder, som du aldrig går galt i byen med. Er du på udkig efter en ny ‘yndling’ så se KYSTHUSETs store udvalg af skuldertasker og rygtasker herunder.

22 varer

pr. side

Skuldertasker og rygtasker ❤︎

I en travl hverdag er det essentielt for de fleste kvinder at have en skuldertaske til de vigtigste værdigenstande. Designet af skuldertasken gør at den nemt kan bæres på den ene skulder eller som en crossbody / crossover skuldertaske, som er sikkert placeret over brystet. Hvis du er mere til en rygtaske med to remme, så kan du også vælge mellem et udvalg af disse hos KYSTHUSET. 

Feminine skuldertasker

Den lille og feminine skuldertaske passer perfekt til fester eller til en tur på café, hvor du kun lige skal have mobil, nøgler og pung med. Den er en del af dit outfit og en vigtig accessory, som kan fuldende dit look med smukke detaljer. Det er altid en dejlig let følelse, at bære en lille og smart skuldertaske, som ikke vejer meget fremfor en større og mere robust skuldertaske. 

Skuldertasker fuld af smarte funktioner

En stor skuldertaske er til gengæld rummelig og fyldt med smarte funktioner, som kan gøre din hverdag lettere. I en større skuldertaske har du oftest mange rum, som gør at du kan holde styr på alle dine vigtige værdigenstande, så de ikke bliver væk. Desuden kan du altid have plads til en vandflaske og en trøje til en kølig aften, hvilket bestemt har sine fordele! 

Hyppige spørgsmål til skuldertasker og rygtasker:

Har KYSTHUSET skuldertasker eller rygtasker på tilbud eller har I en rabatkode?

Ja, vi kører af og til tilbud på skuldertasker eller rygtasker hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har udsalg på det i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på skuldertasker og rygtasker? Har KYSTHUSET hurtig levering?

Ja, du kan altid få gratis fragt på skuldertasker og rygtasker, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.