Punge

Er det tid til en en ny damepung? Det første du skal gøre dig klart er hvilke egenskaber du har brug for i din næste pung. Det næste er selvfølgelig den sjove del, hvor du skal vælge, hvilket design du er vild med for tiden og dermed finde din favorit.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Punge til den stilbevidste dame ❤︎

En pung er en genstand vi ønsker skal kunne holde i mange år og derfor er det vigtigt at den er lavet i et tidløst design, som du forbliver glad for i lang tid. Når en pung skal holde i lang tid, så betyder materialerne også meget og hos KYSTHUSET kan du bl.a. købe punge i skind som oser af lækker kvalitet og holdbarhed. En pung er desuden også den perfekte gaveidé, når du skal ud og finde en gave til en af dine kære. 

Damepunge med god plads til kort

En smuk og solid damepung indeholder også gode funktioner som for eksempel et stort antal kortholdere, lynlåse og lommer, som holder dine penge og kort sikre. Det er forskellige fra kvinde til kvinde hvor stor en pung vi har behov for alt efter hvor mange kort og mønter vi går rundt med efterhånden.

Hyppige spørgsmål til punge:

Har KYSTHUSET punge på tilbud eller har I en rabatkode?

Ja, vi kører af og til tilbud på punge hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har punge på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper X hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på punge? Har KYSTHUSET hurtig levering?

Ja, du kan altid få gratis fragt på punge, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.