Håndtasker

En håndtaske er et must have i enhver modebevidst kvindes garderobe til når du er på farten. Det er et fantastisk modefænomen, som oven i hatten er yderst praktisk - det kalder vi for win-win!

10 varer

pr. side

Håndtasker til damer ❤︎

Lille og feminin eller stor og rummelig? Udvalget af håndtasker hos KYSTHUSET er stort og valget kan være svært - for vi vil alle gerne finde den perfekte håndtaske. Det er vigtigt at din håndtaske er lavet i materialer af høj kvalitet, så den kan holde til at blive brugt i en aktiv hverdag og selvfølgelig på shoppingturen, hvor du går fra butik til butik og har pungen oppe et par gange (læs: mange gange) ;-) 

Håndtasker i mange flotte designs

Hos KYSTHUSET har vi håndtasker, som passer stilmæssigt til mange forskellige slags kvinder med hver sin personlige stil. Alt efter om du er til skindtasker, bæredygtige tasker af genvunden polyester eller noget helt tredje, så kan du med stor sandsynlighed finde en style, som falder i din smag.

Vælg mellem håndtasker i både iøjefaldende farver som blå og orange eller med nedtonede og klassiske farver som brun eller sort. En stor trend i tiden er også håndtasker med diverse print og mønstre, som gør at du kan skille dig ud fra mængden og stjæle opmærksomheden. 

Hyppige spørgsmål til håndtasker:

Har KYSTHUSET håndtasker på tilbud eller har I en rabatkode til håndtasker?

Ja, vi kører af og til  tilbud på håndtasker hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har håndtasker på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper håndtasker hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på håndtasker? Har KYSTHUSET hurtig levering på håndtasker?

Ja, du kan altid få gratis fragt på håndtasker, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.