Tasker og punge

Skal din samling af tasker have en opgradering? Mange kvinder ser sine tasker eller punge som en trofast følgesvend, da de er med stort set overalt. Det er praktisk at have med og samtidig er tasken altså ofte prikken over i’et, som fuldender dit outfit.

26 varer

pr. side

Dametasker & damepunge ❤︎

Dine tasker og punge skal selvfølgelig være af høj kvalitet, da de stort set følger dig hver gang du er på farten og skal kunne holde til lidt af hvert. Hos KYSTHUSET kan du shoppe kvalitetstasker og -punge i et stort udvalg i alle prisklasser, så der er noget for enhver kvinde. Vi forhandler kun punge og tasker i lækre materialer som bl.a. læder/skind, økologisk bomuld, genanvendt polyester og nylon. 

Tasker & punge til enhver lejlighed 

Når du er på udkig efter en ny taske eller pung, så er det med at holde tungen lige i munden, for der findes et væld af designs at vælge imellem. Alle med forskellige looks og funktioner, som har hver sine fordele. Her på siden har vi et bred sortiment af tasker til alle slags lejligheder. 

Når du skal ud og handle er det et must at medbringe et net eller en shopper, som du kan have din varer i - så passer vi nemlig også på miljøet ved at undgå at købe plastikposer i butikken. WIN-WIN! Både til hverdag og festen er det uundgåeligt at have en skuldertaske, håndtaske eller bæltetaske med på farten til mobilen, nøglerne og pungen. Har du allerede en lækker taske som har brug for en lille opgradering? Så kan du shoppe en ny taskerem, som kan give din taske et helt nyt og forbedret look.

Punge er en accessorie som oftest forbindes med tasken og det er (selvfølgelig) et klart plus, hvis de matcher stilmæssigt sammen. I din taske er det en stor fordel, hvis der er bare en lille smule orden, så du kan finde tingene. Vi har et tip, som er at købe en nøgletaske til dine nøgler, både så de ikke ridser mobilen i tasken og så de ikke fylder så meget. Mangler du en klassisk nøglering, så har vi også flere fine designs på shoppen. 

Tasker og punge fra populære brands hos KYSTHUSET

Hold øje med vores Instagram og Facebook, hvor vi hver eneste dag poster content om mode og fashion - og selvfølgelig om nyheder og tilbud på tasker og punge fra populære mærker. 

Hyppige spørgsmål til tasker og punge:

Har KYSTHUSET tasker og punge på tilbud eller har I en rabatkode til tasker og punge?

Ja, vi kører af og til tilbud på tasker og punge hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har tasker og punge på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper tasker og punge hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på tasker og punge? Har KYSTHUSET hurtig levering på tasker og punge?

Ja, du kan altid få gratis fragt på tasker og punge, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.