Strømper

Hos KYSTHUSET kan du få fingrene i mange lækre og bløde strømper - hvad enten du mangler ankelstrømper, strømpebukser eller nylonstrømper. Se det farverige udvalg af strømper i høj kvalitet herunder og find dine favoritter fra vores populære brands...❤︎

Varer 1-36 af 45

Side
pr. side

Damestrømper ❤︎

Vi, kvinder, har oftests brug for et forskelligt udvalg af strømper, som passer til aaaalle vores forskellige outfits. Mange kvinder bruger for eksempel normale ankelstrømper i skoene til hverdag og når det er tid til fest, så hopper vi i et par elastiske strømpebukser i de fine sko sammen med kjolen. 

Strømper af høj kvalitet til gode priser

Når du tjekker vores brede udvalg af strømper til kvinder ud, så kan du lægge mærke til de mange forskellige behagelige materialer vi har strømper i. Hvad enten du har et favorit materiale eller ej, så finder du både strømper med bl.a. polyamid/elastan, viskose, polyester, bomuld, nylon og uld. Hver slags materiale har sine fordele i form af elasticitet, blødhed, tykkelse, varmeregulerende funktioner og meget meget mere. 

Hyppige spørgsmål til strømper:

Har KYSTHUSET strømper på tilbud eller har I en rabatkode til strømper?

Ja, vi kører af og til tilbud på strømper hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har strømper på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper strømper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på strømper? Har KYSTHUSET hurtig levering på strømper?

Ja, du kan altid få gratis fragt på strømper, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.