Smykkeskrin

Smykkeskrinet er tilbage - både som pyntegenstand i hjemmet eller praktisk smykkebox på farten. Vælg dit favorit smykkeskrin her hos KYSTHUSET.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Smykkeskrin ❤︎

Alle dine yndlingssmykker har selvfølgelig brug for et sikkert (og smukt) hjem at bo i, når du ikke har dem på. Du skal selvfølgelig passe godt på dine ringe, halskæder, øreringe og armbånd, og derfor skal du forkæle dine smykker med et fint smykkeskrin. Psst… Når du passer godt på dine smykker, så holder de også længere. 

Hyppige spørgsmål til smykkeskrin:

Har KYSTHUSET smykkeskrin på tilbud eller har I en rabatkode til smykkeskrin?

Ja, vi kører af og til tilbud på smykkeskrin hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har smykkeskrin på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper smykkeskrin hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på smykkeskrin? Har KYSTHUSET hurtig levering på smykkeskrin?

Ja, du kan altid få gratis fragt på smykkeskrin, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.