Halskæder

Tag på opdagelse blandt vores udvalg af halskæder her på siden. Vi har et stort udvalg af guld, sølv, rosaguld & perler - så du kan uden tvivl finde din nye yndlings halskæde hos KYSTHUSET.

3 varer

pr. side

Halskæder ❤︎

Halskæden er enhver kvindes bedste ven - selvfølgelig sammen med øreringe, fingerringe, armbånd, og ja… Faktisk alle smykker! Smykker er smukke at kigge på og så kan de tage dit outfit til et andet niveau, ved enten at løfte det til nye højder eller ved at nedtone looket. Det er altså altafgørende, hvilken slags smykker du vælger til hvilket outfit. Du kan enten vælge smykker som er meget iøjefaldende eller som har et mere simpelt look. 

Hvilket halskæde design skal du vælge?

Du kan få fingrene i smykker i mange forskellige designs og varianter. Spørgsmål du ofte kan stille, når du shopper halskæder online er ‘hvor lang er en normal halskæde?’ og ‘hvor lang skal halskæden være?’. Halskæder til kvinder har normalt en længde på ca. 40-50 cm. og sidder oftest omkring midt på brystbenet. Hvis du ønsker en længere halskæde, kan du vælge en halskæde på omkring 60 cm. Mange halskæder har smukke vedhæng eller detaljer i guld, sølv eller med perler og dem kan du mikse og matche lige som du har lyst til. 

Hyppige spørgsmål til halskæder:

Har KYSTHUSET halskæder på tilbud eller har I en rabatkode til halskæder?

Ja, vi kører af og til tilbud på halskæder hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har halskæder på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper halskæder hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på halskæder? Har KYSTHUSET hurtig levering på halskæder?

Ja, du kan altid få gratis fragt på halskæder, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.