Fingerringe

På jagt efter en ny fingerring? Hos KYSTHUSET har vi et bredt udvalg af fashionable ringe i flere varianter som både guld & sølv med unikke detaljer. Find din næste ring her ❤︎

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Ringe ❤︎

Fingerringen er et smykke, som får vi kvinder til at føle os feminine og smukke. Mange kvinder går med et par enkle fingerringe til hverdag og har et større udvalg til når vi skal til fest. Hos KYSTHUSET kan du finde et stort udvalg af ringe til begge anledninger. 

Lav dit eget personlige look med ringe

Det er kun fantasien der sætter grænser, når du mikser smykker. Her snakker vi både i form af et miks af forskellige fingerringe og et miks af både fingerringe, øreringe og halskæder. Når du skal vælge smykker har du nemlig mulighed for at være kreativ og kombinere lige de smykker du er mest vild med for tiden. Og det fedeste af det hele er, at du kan variere i hvilke smykker du mikser hver eneste dag og derved opnå et nyt look hver dag - WE LIKE!

Fingerringe hos KYSTHUSET

Hos KYSTHUSET sælger vi udelukkende ringe af høj kvalitet i et lækkert design. Vi har fingerringe i flere prisklasser, så der er noget til piger og kvinder i alle aldre, hvad enten du kigger efter en ring til en høj eller lav pris. Du kan få ringe i både str. 50-59 samt justerbare ringe, så du kan uden tvivl finde en ring, som passer dig.

Mangler du den perfekte gave til en kvinde i dit liv? Så er fingerringen et klogt valg! Hvis du allerede ved hvilken ringstørrelse du skal gå efter, så er det nemt nok at finde den rette. Ellers kan vi bestemt anbefale dig at shoppe en justerbar ring, som kan tilpasses modtageren, hvad enten det er til kæresten eller din mor. 

Hyppige spørgsmål til fingerringe:

Har KYSTHUSET fingerringe på tilbud eller har I en rabatkode til fingerringe?

Ja, vi kører af og til tilbud på fingerringe hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har fingerringe på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper fingerringe hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på fingerringe? Har KYSTHUSET hurtig levering på fingerringe?

Ja, du kan altid få gratis fragt på fingerringe, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.