Armbånd

Armbånd til kvinder vil altid være en del af smykkemoden. Et trendy armbånd er en enkel måde at gøre et håndled fængslende. Det rigtige armbånd kan komplementere et ur og skabe en fin kombination.

22 varer

pr. side

 Armbånd i både guld, sølv og perler ❤︎

Hos Kysthuset forhandler vi et udvalgt sortiment af de bedste dansk designede armbånd og mere til. Vores smukke designerarmbånd tilfredsstiller enhver kvindes smag. Vi har damearmbånd i guld, sølv og perler samt populære modearmbånd med sten, store perler, mønstre og figurer. Disse smukke armbånd er til hende som ønsker moderne armbånd til smykkeskrinet.

Fuldend din stil med et smukt armbånd

Hvad enten du er til enkle armbånd eller armbånd spækfyldt med fede detaljer, så kan du finde det her hos KYSTHUSET. Du kan finde armbånd i alle prisklasser, så der er både armbånd til en billig pris og til en lidt dyrere pris, så alle piger og kvinder kan forkæle sig selv med et lækkert armbånd. Vi samarbejder kun med brands, der garanterer dig armbånd af høj kvalitet som holder længe. 

Hyppige spørgsmål til armbånd:

Har KYSTHUSET armbånd på tilbud eller har I en rabatkode til armbånd?

Ja, vi kører af og til tilbud på armbånd hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har armbånd på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper armbånd hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på armbånd? Har KYSTHUSET hurtig levering på armbånd?

Ja, du kan altid få gratis fragt på armbånd, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.