Armbånd

24 vare(r)
24 vare(r)

Armbånd i både guld, sølv og perler

Armbånd til kvinder vil altid være en del af smykkemoden. Et trendy armbånd er en enkel måde at gøre et håndled fængslende. Det rigtige armbånd kan komplementere et ur og skabe en fin kombination.

Hos Kysthuset forhandler vi et udvalgt sortiment af de bedste dansk designede armbånd. Vores smukke designerarmbånd tilfredsstiller enhver piges smag. Vi har damearmbånd i guld, sølv og perler samt populære modearmbånd med sten, store perler, mønstre og figurer.

Ibu Jewels designer fantastisk flotte perlearmbånd i smukke farvekombinationer og mønstre. Vores populære guld og sølv Pernille Corydon armbånd er på en og samme tid enkle og detaljerede. I vores Stine A sortiment finder du både guldarmbånd og farverige tynde perlearmbånd som også har fine detaljer.

Disse smukke armbånd er til hende som ønsker moderne armbånd til smykkeskrinet.

Tilmeld dig vores kundeklub og spare 10% på armbånd

Meld dig ind i vores kundeklub og få 10 % rabat på dit næste armbånd i et lækkert design. Rabatten kan også give mulighed for ikke kun at nøjes med et enkelt armbånd. Rabatten gælder alle varer til fuld pris og opnås ved at logge ind på shoppen med et selvvalgt email id og kode. Du kan oprette en gratis konto hos os LIGE HER