Smykker

Shop smykker i et stort udvalg af både sølv, guld og perler hos KYSTHUSET. Skal du forkæle dig selv? Eller leder du efter den perfekte gave? Så kan vi hjælpe dig med at få det helt rette smykke i hus. 

Varer 1-36 af 109

Side
pr. side

Smykker ❤︎

Hos KYSTHUSET forhandler vi smukke smykker i mange varianter og stilarter. Du kan være sikker på altid at kunne finde smykker i dansk design hos os, da den skandinaviske stil er lige i øjet! Vi går meget op i at give dig muligheden for at vælge mellem både smykker i guld og sølv, samt mere eksotiske smykker med perler og ædelsten. 

Smukke øreringe, halskæder & armbånd

Vi har både smykker som passer til hverdag og fest - så ligegyldigt hvilken anledning du mangler smykker til, så kan du finde dem hos KYSTHUSET. Vælg mellem et stort udvalg af øreringe, halskæder og armbånd, som du kan mikse og matche alt det du vil, så det passer til din personlige stil. Det er KUN fantasien der sætter grænser. 

Hyppige spørgsmål til smykker:

Har KYSTHUSET smykker på tilbud eller har I en rabatkode til smykker?

Ja, vi kører af og til tilbud på smykker hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har smykker på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper smykker hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på smykker? Har KYSTHUSET hurtig levering på smykker?

Ja, du kan altid få gratis fragt på smykker, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.