Hårpynt

Mangler du nye smykker - til håret? Så er du landet det rette sted. Hos KYSTHUSET holder vi os altid opdateret med de seneste trends inden for hårpynt. Vi viser dig alle de bedste og nøje udvalgte nyheder og tilbud herunder - god shopping!

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hårpynt til alle kvinder ❤︎

Hårpynt er et at de mest feminine accessories en kvinde kan få. Det kan bruges bare i langt og kort hår samt hvis håret hænger løst eller er opsat. Hos KYSTHUSET har vi mange forskellige slags accessories til håret. Vælg mellem hårelastikker og hårspænder som kan bruges til alle anledninger, hvad enten du skal til fest eller bare en dag på kontoret. Hårpynt er selvfølgelig smukke i håret, men også praktiske, da de kan hjælpe med at style håret, så det ikke falder i øjnene hele tiden.

Hårsmykker giver et feminint look

Når du skal vælge dit næste hårsmykke, så skal du overveje hvilket design og farver det skal være i - nedtonet og stilfuldt eller mere spraglet og med sjove detaljer? Du skal også tænke i materialer - holdbare materialer til hårpynt er vigtigt, da de skal kunne holde til at blive taget i og af håret mange gange. Når du skal sætte en klassisk hestehale eller knold er det afgørende at vælge et hårelastik i materialer, som ikke slider for meget på håret, så det knækker. 

Hyppige spørgsmål til hårpynt:

Har KYSTHUSET hårpynt på tilbud eller har I en rabatkode?

Ja, vi kører af og til tilbud på hårpynt hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har hårpynt på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på hårpynt? Har KYSTHUSET hurtig levering?

Ja, du kan altid få gratis fragt på hårpynt, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.