Bælter

Som kvinde kan bælter gøre meget mere for dit look end du tror. Bælter er en suveræn måde at indfange din figur og fremstå som dit mest feminine jeg. Et damebælte kan især fremhæve din profil udenpå en løs kjole og give dig et utroligt elegant snit.

9 varer

pr. side

Damebælter ❤︎

Hos Kysthuset forhandler vi designer damebælter og livremme, som giver dit look den sammensætning det fortjener. Vi sælger bælter fra populære danske mærker. Hvis du er på udkig efter flotte damebælter, behøver du ikke lede længere. Med vores store udvalg af mærker og stilarter har vi lige præcist de livremme som din garderobe mangler. Vi har både bælter som er brede, smalle, elastiske eller med nitter.

Alle kvinder burde have mindst et klassisk enkelt sort læderbælte. Hvis du er på udkig efter et, anbefaler vi vores flotte tajlebælter. Hvis du ønsker dig et brunt læderbælte, har vi flere i de traditionelle lyse- og mørke nuancer. Særligt er vores cognac farvede bælter populære. De fås i forskellige toner af den karakteristiske rød/brunlige farve.

Hvis du vil være mere drastisk, har vi nogle fede tajlebælter som også skiller sig ud i mængden. De her bælter er perfekte til en enhver tur i byen med veninderne.

Bælter hos KYSTHUSET

Har du brug for inspiration til hvordan du får mest muligt ud af dit bælte? Så hop in på KYSTHUSETs Instagram eller Facebook, hvor vi hver dag kommer med inspirerende trendy outfits i mange forskellige stilarter. 

Hyppige spørgsmål til bælter:

Har KYSTHUSET bælter på tilbud eller har I en rabatkode til bælter?

Ja, vi kører af og til tilbud på bælter hos KYSTHUSET. Derfor anbefaler vi, at du holder udkig efter tilbud på siden her. Hvis vi ikke har bælter på udsalg i øjeblikket, så skal du huske at vi altid giver 10% rabat på alle vores ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er, at melde dig ind i vores kundeklub - så bliver der automatisk lagt en 10% rabatkode til dit køb. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kærlige kundeservice, hvis du har brug for vejledning, når du shopper bælter hos KYSTHUSET. 

Kan jeg få gratis fragt på bælter? Har KYSTHUSET hurtig levering på bælter?

Ja, du kan altid få gratis fragt på bælter, når du køber for mere end 399 kr. hos KYSTHUSET. Inden for 1-2 hverdage vil du modtage dine styles, som bliver sendt til den nærmeste pakkepost.