Bælter

18 vare(r)
18 vare(r)

Hvorfor nøjes med et bælte der matcher, når du kan købe et der fuldender dit outfit?

Som kvinde kan bælter gøre meget mere for dit look end du tror. Bælter er en suveræn måde at indfange din figur og fremstå som dit mest feminine jeg. Et damebælte kan især fremhæve din profil udenpå en løs kjole og give dig et utroligt elegant snit.

Hos Kysthuset forhandler vi designer damebælter og livremme, som giver dit look den sammensætning det fortjener. Vi sælger bælter fra populære danske mærker som Depeche, Markberg og Rabens Saloner.

Hvis du er på udkig efter flotte damebælter, behøver du ikke lede længere. Med vores store udvalg af mærker og stilarter har vi lige præcist de livremme som din garderobe mangler. Vi har både bælter som er brede, smalle, elastiske eller med nitter.

Alle kvinder burde have mindst et klassisk enkelt sort læderbælte. Hvis du er på udkig efter et, anbefaler vi vores flotte Depeche eller Markberg tajlebælter.

Hvis du ønsker dig et brunt læderbælte, har vi flere i de traditionelle lyse- og mørke nuancer. Særligt er vores cognac farvede bælter populære. De fås i forskellige toner af den karakteristiske rød/brunlige farve.

Hvis du vil være mere drastisk, har vi nogle fede tajlebælter som skiller sig ud i mængden. De her bælter er perfekte til en enhver pigetur med veninderne.

Spar penge på bælter hos KYSTHUSET

Uanset dit forhold til pris, burde du kunne finde det du søger hos Kysthuset. Vi har både dyre og billigere bælter. Desuden har vi af og til nogle fantastiske tilbud på bælter, ellers kan du altid tilmelde dig vores kundeklub og få 10% på ALT! Du kan tilmelde dig kundeklubben ved at klikke HER.